Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 22:48

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα του Άρη Σύρου

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος του Άρη Σύρου, το οποίο σε λίγες εβδομάδες θα ριχθεί στη "μάχη" του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Η διοίκηση και ο προπονητής Αντώνης Βαρθαλίτης προχώρησαν σε αρκετές κινήσεις για την ενίσχυση του τμήματος με στόχο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του Μανώλη Παναγιώτου από τον ΑΟ Κορωπίου και του Λευτέρη Κατρατζή από την Πάτρα. Επίσης, τη φανέλα του Άρη Σύρου θα φορούν φέτος οι Μάρκος Χαλκιόπουλος και Δημήτρης Τάκος που στο παρελθόν αγωνίστηκαν στον ΑΟ Ερμούπολης.

Από την ομάδα αποδεσμεύτηκαν οι Κώστας Οικονομίδης και Νίκος Τσακίρης, ενώ την φετινή προσπάθεια δεν θα μπορέσει να ενισχύσει ο Βαγγέλης Κουναλάκης, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται στη Σύρο. Επίσης, ο Amadou Diallo, η απόκτηση του οποίου είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Ιούνιο, δεν θα μπορέσει τελικά να αγωνιστεί με την ομάδα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Στο ρόστερ του Άρη Σύρου παρέμειναν οι Παναγιώτης Σκιαδάς, Μηνάς Κόικας, Μιχάλης Δασκαλάκης, Ναμπίλ Ελ Μπαραγκέ, Βαγγέλης Πολίτης, Δημήτρης Ζουγανέλης, Ευθύμης Δούκας και Λάζαρος Μαθιάσος, ενώ στο ρόστερ θα συμπεριληφθούν και κάποιοι αθλητές του εφηβικού τμήματος.

Ωστόσο, φαίνεται πως διοίκηση και προπονητής κρατούν το καλύτερο για το τέλος, καθώς βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με αθλητή που έχει πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση στο χώρο του Κυκλαδίτικου μπάσκετ...

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares