Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 21:06

Πανιώνιος: Φιλικός Αγώνας Παμπαίδων

pampaides-panioniou-2012-1

Μια γιορτή για τον αθλητισμό παρακολούθησαν οι γονείς και οι φίλοι των μικρών αθλητών καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας, την Κυριακή 4 Μαρτίου, στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Θήρας.

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης σε συνεργασία με τον σύλλογο “Άτλαντας” διοργάνωσαν φιλικό αγώνα basket για τους μικρούς μας αθλητές με έτη γέννησης 1999, 2000, 2001 και 2002. Οι νεαροί αθλητές με τον ενθουσιασμό που τους διακρίνει εμφάνισαν τις ικανότητες τους και το ταλέντο τους στην καλαθοσφαίριση. Επέδειξαν υψηλό αθλητικό πνεύμα και μας γέμισαν ελπίδες για το επίπεδου του αθλητισμού στο νησί μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι διεξήχθησαν δύο ημίχρονα των δύο δεκάλεπτων. Στα δύο πρώτα δεκάλεπτα συμμετείχαν αθλητές με έτη γέννησης 2001 και 2002 και στα επόμενα δύο δεκάλεπτα συμμετείχαν αθλητές με έτη γέννησες 1999 και 2000. Οι αθλητές χάρηκαν την συμμετοχή τους στο παιχνίδι και αποκόμισαν εμπειρίες και χαρούμενες στιγμές μέσα απ τον αθλητισμό. Τα νικηφόρα αποτελέσματα για την ομάδα μας μικρή σημασία έχουν, αφού το παιχνίδι ήταν φιλικό και William Hill Sports σαν στόχο είχε να προσφέρει χαρά και ευκαιρία άθλησης για τους μικρούς μας φίλους.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται παρουσιάζοντας τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει στους κόλπους του συλλόγου μας και να αξιολογήσουν για μια ακόμα φορά την προσπάθεια που καταβάλλει ο προπονητής μας και η διοίκηση του συλλόγου.

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών μας για την στήριξή τους στην προσπάθειά μας και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους υπαλλήλους του κλειστού γυμναστηρίου Θήρας για την βοήθεια που μας προσφέρουν.

pampaides-panioniou-2012-2

Κλείνοντας απευθύνουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο του συλλόγου “Άτλαντας” για την άψογη συνεργασία.

 

     Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                Ο Γεν Γραμματέας

 

 

Βλαβιανός Βαλάντης        Διαμαντόπουλος Γιάννης

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares