Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 19:17

Βρίσκεται λύση για γήπεδο “μπαλόνι” στο μπάσκετ της Σύρου

Φως στην άκρη του τούνελ, ή προεκλογική υπόσχεση;;; Αυτό θα το δείξει η ιστορία, καθώς όπως λέει κι θυμόσοφος λαός μας «Κυριακή, κοντή γιορτή»…

Το γεγονός πως οι δύο ομάδες μπάσκετ της Σύρου, ο Άρης και ο ΑΟ Ερμούπολης βρίσκονται εδώ και πάρα πολύ καιρό “άστεγες” λόγω των εργασιών που γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας” κι εν όψει της νέας σεζόν, οι επικεφαλής των δύο αυτών σωματείων, καθώς και των σωματείων του βόλεϊ του νησιού, συναντήθηκαν την με τον Δήμαρχο Ερμούπολης Νικόλαο Λειβαδάρα και τον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Μηνά Αλιφραγκή ώστε να βρεθεί λύση μιας και η αρχική πρόταση για χρήση της Β’ αίθουσας του κλειστού που αγωνίζεται ο Φοίνικας στην Α1 βόλεϊ, ως προπονητήριο προκάλεσε αντιδράσεις από τις ομάδες των βόλεϊ του νησιού.

Η λύση που προτάθηκε και φαίνεται πως προκρίνεται την παρούσα φάση είναι η τοποθέτηση του γηπέδου-“μπαλονιού” στη θέση του ανοικτού γηπέδου, παραπλεύρως του ΔΑΚ. Μιας σύγχρονης υποδομής που εδώ και χρόνια προτιμάται, λόγω της εύκολης τοποθέτησης, μεγάλης απόδοσης, προσιτού κόστους και εύκολης αδειοδότησης, σε πολλές χώρες.

Ήδη, η δημοτική αρχή ξεκίνησε τις επαφές της με κατασκευαστικές εταιρίες και Δήμους άλλων περιοχών της Ελλάδος που έχουν στραφεί σε αυτήν την κίνηση για να μάθουν λεπτομέρειες. Τα μηνύματα που έχουν λάβει εμφανίζονται ενθαρρυντικά μια εξέλιξη σίγουρα θετική για την τοπική κοινωνία του νησιού, της πρωτεύουσας του νομού Κυκλάδων, καθώς η θέση του είναι να εξυπηρετήσει το άθλημα του μπάσκετ της Σύρου.

Ας ελπίσουμε όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι άνθρωποι του αθλητισμού, αυτό που αναφέραμε στον πρόλογο… Να είναι μία ακτίδα φωτός στην άκρη του τούνελ κι όχι μία προεκλογική υπόσχεση εν όψει των δημοτικών εκλογών που έρχονται…

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares