Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 16:35

Μπήκαν με… φόρα οι παίδες του Περιστεριώνα, εύκολα τον ΑΟ Ερμούπολης

Σε… παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Περιστεριώνας την αναμέτρηση στο κλειστό γυμναστήριο “Τήνια 1895-Νικόλαος Βιδάλης”, με την οποία “άνοιξε η αυλαία” του Α’ ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, καθώς επικράτησε του ΑΟ Ερμούπολης με το εντυπωσιακό 97-37 το μεσημέρι της Κυριακής 24/9.

Το παιχνίδι, όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ, δεν αντέχει σε κριτική. Οι περυσινοί πρωταθλητές στην κατηγορία έκαναν μόνοι τους παιχνίδι στο παρκέ, πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο ματς, φτάνοντας σε μια πολύ άνετη επικράτηση. Οι Συριανοί από την άλλη πλευρά, απλά ακολουθούσαν τον ρυθμό τους, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να ακολουθήσουν και στο σκορ, ή να την απειλήσουν.

peristerionas ao ermoupolis paidiko 5

Παρόλα αυτά παίχτηκε όμορφο μπάσκετ με καλές επιλογές στην επίθεση από τους νεαρούς αθλητές και των δύο κυκλαδίτικων ομάδων. Οι Αντώνης Βιδάλης και Γιώργος Καρακατσάνης, Ισίδωρος Ρούσσος χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους με τον προπονητή των γηπεδούχων να μην επιτρέπει στους παίκτες του να εκδηλώσουν την τελευταία επίθεση, παρότι είχαν 12,7 δευτερόλεπτα μπροστά τους μέχρι να ακουστεί για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας και τον κόσμο να στις εξέδρες να επιζητά την 100άρα...

Μελανό σημείο της αναμέτρησης στο νησί της Μεγαλόχαρης, ο τραυματισμός του Διονύση Κλαυδιανού. Ο νεαρός παίκτης του Περιστεριώνα σε μία προσπάθειά στο 9:39 του τρίτου δεκαλέπτου τραυματίστηκε στο ζυγωματικό του αριστερού του ματιού με συνέπεια να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Τήνου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έχοντας ως …σουβενίρ δύο ράμματα.

peristerionas ao ermoupolis paidiko 4

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιάκ. Μαρουδιάς

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-7, 62-14 (ημίχρονο), 83-20, 97-37.

peristerionas ao ermoupolis paidiko 2

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Αντ. Βιδάλης): Κλαυδιανός 13, Οικονόμου, Νιώρας 6, Βαρσαμής 6, Κιουρτςόγλου 2, Γελαδάρης 8, Ψάρρος, Φώσκολος Μ. 4 (1), Χαρικιόπουλος 10, Φώσκολος Ι. 23 (3), Πολυκανδρίτης 25, Αναγνωστόπουλος.

peristerionas ao ermoupolis paidiko 3

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Γ. Καρακατσάνης, Ισ. Ρούσσος): Πιταούλης, Παναιρλής 8, Ρούσσος 5, Βουτσινός 5, Τσινός 17 (3), Καρακατσάνης, Κυρατζής, Ζώρζος 2.

 

peristerionas ao ermoupolis paidiko 1

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares