Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 22:44

Ευχαριστώ και συγχαρητήρια από τον Μαρπησσαϊκό για το επιτυχημένο Final-4 της Σαντορίνης

Με μία πολύ καλή πορεία και εξίσου αξιοπρεπέστατη παρουσία στο Final-4 η χρονιά έκλεισε με θετικό πρόσημο για την ομάδα Παίδων του Μαρπησσαϊκού.

Η ομάδα της Πάρου με ανακοίνωση της ευχαριστεί και συγχαίρει τους συντελεστές του επιτυχημένου final-4 που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Σαντορίνης.

Αναλυτικά:

Ευχαριστήρια Επιστολή

Άλλο ένα Final4, το τρίτο συνεχόμενο για την ομάδα μας, έλαβε τέλος.

Αυτή την φορά στην πανέμορφη Σαντορίνη.

Τό παιδικό μας τμήμα μετά την ολοκλήρωση των ομίλων παρουσιάστηκε αήττητο στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Άνδρου. Την Παρασκευή 12 Απριλίου δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό την επόμενη μέρα και αγωνίστηκε στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Εκεί αντιμετώπισε την οικοδέσποινα Αθλητική Ένωση Σαντορίνης ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΊΝΗΣ και παρουσιάζοντας όμορφο μπάσκετ επικράτησε και κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για το ήθος και την αγωνιστικότητα των αθλητών μας.

Ως Δ.Σ. θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο της ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΊΝΗΣ, κύριο Βλαβιανό Βαλάντη, καθώς και στον ακούραστο αντιπρόεδρο κύριο Καφούρο Γιάννη για την φιλοξενία τους.

Στον πρόεδρο της ΕΣΚ Κυκλάδων κύριο Ονάσογλου Γεώργιο που σε ένα ακόμα F4 ήταν παρών.

Στους διαιτητές της Ένωσης Κυκλάδων κύριο Σαμοθράκη Άγγελο και Καλαβρό Εμμανουήλ καθώς καί στους κριτές μας Καλίμπε - Καπαρού - Δεληβογιατζη.

Στο sportcyclades Sport Cyclades και ιδιαιτέρως στον κύριο Μάκαρη Σπύρο και τους δημοσιογράφους του για την άρτια μετάδοση των αγώνων και την προώθηση του αθλήματός μας στις Κυκλάδες και όχι μόνο.

Να ευχαριστήσουμε τέλος και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και πολιτισμού Θήρας κύριο Τζούρο Λευτέρη για την τιμή που μας έκανε με την παρουσία του.

Τέλος συγχαρητήρια στον πρωταθλητή B.C. Peristerionas - Περιστεριώνας Τήνου Περιστεριώνα Τήνου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και καλή επιτυχία στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Andros B.C. ΑΟ Άνδρου για την κατάκτηση της 2ης θέσης καθώς και στα παιδιά της ΑΕ Σαντορίνης για τη αξιέπαινη προσπάθειά τους.

Συγχαρητήρια στους προπονητές όλων των ομάδων που φροντίζουν με τις γνώσεις τους και την δουλειά τους, να διαπαιδαγωγούν και να εντάσσουν στην κοινωνία μας όχι μόνο αθλητές αλλά και ενάρετους ανθρώπους με αξίες και ιδανικά.

Επόμενο F4, αυτό των ανδρών στις 27 - 28 Απριλίου στην όμορφη Μάρπησσα Πάρου.

Ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε και να απολαύσουμε όλοι μαζί ωραίους αγώνες!!!

Το Δ.Σ. του ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares