Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 02:20

Στη Γ΄ Εθνική Ζαράνης και Αρμακόλας

Επιτυχείς οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) για Ζαράνη και Αρμακόλα Στη Γ΄ Εθνική ο Ζαράνης - Στον πίνακα των ταλέντων για Β΄ Εθνική ο Αρμακόλας Επιτυχείς οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) για Ζαράνη και Αρμακόλα Στη Γ΄ Εθνική ο Ζαράνης - Στον πίνακα των ταλέντων για Β΄ Εθνική ο Αρμακόλας

Στις 20-8-2013 στο Δημοτικό Στάδιο Φυλής διεξήχθησαν οι αγωνιστικές δοκιμασίες για διαιτητές και βοηθούς διαιτητές Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Οι Συριανοί-Κυκλαδίτες διαιτητές Γιάννης Ζαράνης και Ισίδωρος Αραμακόλας έλαβαν μέρος στις αγωνιστικές δοκιμασίες και ανταπεξήλθαν με απόλυτη επιτυχία καθώς όλο το καλοκαίρι έκαναν συστηματική προπόνηση.

Ο Γιάννης Ζαράνης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική κατηγορία ύστερα από 8 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του στη Δ΄ Εθνική κατηγορία. Ο Ισίδωρος Αρμακόλας μετά από μια επιτυχημένη χρόνια στο ντεμπούτο του στη Γ' Εθνική κατηγορία ως βοηθός διαιτητή και πολλές συμμετοχές στη Δ΄ Εθνική κατηγορία τα προηγούμενα χρόνια εντάχθηκε στον πίνακα των ταλέντων για τη Β΄ Εθνική κατηγορία. Οι εν λόγω επιτυχίες έρχονται ως επιβράβευση των προσπαθειών των ίδιων αλλά και της επιτροπής διαιτησίας της Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ με το αξιόλογο έργο της αναβάθμισης της κυκλαδίτικης διαιτησίας που έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια.

Η επιτροπή διαιτησίας  καθώς και ο Κος Γιάννης Σιγάλας, πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό των διαιτητών και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναβαθμίσουν το Kυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και την Kυκλαδίτικη διαιτησία. Επίσης στη δύναμη των διαιτητών της Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ υπάρχουν ακόμα αρκετοί διαιτητές με μέλλον και δυνατότητες για περαιτέρω αξιολόγηση όπως ο Γιάννης Μενδρινός, Νίκος Νομικός και Αντώνης Μουτάφης.

sportlive athens

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares