Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 13:18

Οργανώνει της Μικτές ανά νησί η ΕΠΣ Κυκλάδων

Έπειτα από τα ταξίδια του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένου Φρέρη και τις επαφές που είχε με ομάδες και φορείς των νησιών το προηγούμενο σαββατοκύριακο, η Ένωση προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

H ΕΠΣ Κυκλάδων με χαρά σας ανακοινώνει τα εξής:

  1. Συνεργασία με τον Δήμο Ιητών για την επαναλειτουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου στο νησί της Ίου, υπό την καθοδήγηση του προπονητή ποδοσφαίρου κ Θεόδωρου Καραβά για 1 έτος. Σκοπός της συνεργασίας είναι η επαναδραστηριοποίηση του ποδοσφαιρικού σωματείου του νησιού και η ενασχόληση της νεολαίας με το ποδόσφαιρο σε ένα γήπεδο στολίδι για τις Κυκλάδες. (Υπεύθυνος προγράμματος για την ΕΠΣΚ κ Φρέρης Ειρηναίος)
  2. Συνεργασία με την Δήμο Πάρου για την δημιουργία Μίκτης ακαδημιών ποδοσφαίρου υπό την καθοδήγηση του Ενωσιακού προπονητή κ Γιώργου Μοστράτου. (Υπεύθυνος προγράμματος για την ΕΠΣΚ κ Παρούσης Γεώργιος)
  3. Συνεργασία με τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Μυκόνου (ΑΟ Μυκόνου, Άνω Μερά) για την δημιουργία Μικτής ομάδας ακαδημιών ποδοσφαίρου υπό την καθοδήγηση του Ενωσιακού προπονητή κ Κωνσταντίνου Συριανού. (Υπεύθυνος προγράμματος για την ΕΠΣΚ κ Νικόλαος Παρίσης)
  4. Συνεργασία με τις ομάδες της Νάξου, Σαντορίνης και Σύρου για την δημιουργία Μικτής ακαδημιών ποδοσφαίρου σε κάθε νησί. [Υπεύθυνοι προγράμματος για την ΕΠΣΚ κ Ευστράτιος Φωτάκογλου (Νάξος), Αντώνιος Φωτεινός και Μάριος Γαλανός  (Σαντορίνη), Νικόλαος Λουκής (Σύρος)]
  5. Διοργάνωση σε συνεργασία με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Σύρου πρωταθλήματος ακαδημιών (3ο Syros Youth League). Υπεύθυνος διοργάνωσης κ. Μάριος Ξαγοράρης.
Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares