Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 20:34

Τα μπουφάν του Σαββίδη και το φιλικό με την Εθνική Ενόπλων

Χωρίς πολλά θέματα πραγματοποιήθηκε χθες η συνεδρίαση της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Νάξο και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικό Συμβουλίου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Το συμβούλιο επικεντρώθηκε σε δύο θέματα που αφορούσαν την συνεργασία της ΕΠΣ Κυκλάδων με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το αίτημα της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Εθνική Ενόπλων για φιλικό αγώνα στην Πάρο.

Βέβαια υπήρξαν και οι αμοιβαίες εξηγήσεις μεταξύ του κ. Φρέρη και του Πέτρου Ραουζαίου για τα εκατέρωθεν δημοσιεύματα, με τον πρόεδρο της Ένωσης να αναλαμβάνει το μερίδιο της δικής του ευθύνης και να ζητά συγνώμη από τον νεαρό μέλος της αντιπολίτευσης.

Παρόντες εκτός του πρόεδρο Ρένο Φρέρη, ήταν: Χρήστος Καφτηράνης, Στράτος Φουτάκογλου, Νίκος Παρίσης, Γιώργος Παρούσης και Νίκος Λουκής.

Την συνεδρίαση παρακολούθησαν και έκαναν τις δικιές τους παρεμβάσεις οι: Πέτρος Ραουζαίος, Γιάννης Σιγάλας και Μανόλης Βάβουλας.

ΠΑΟΚ
Η είδηση στην συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφορά την δωρεά 600 μπουφάν από τον ίδιο τον πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη, πράγμα που αποκάλυψε ο Ρένος Φρέρης. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο ίδιος επισκέφθηκε τον κ. Σαββίδη και αφού του παρουσίασε τα προβλήματα και τον τρόπο λειτουργίας των σωματείων μας, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θέλησε να βοηθήσει με την χορήγηση 600 μπουφάν. Βέβαια όπως τόνισε ο κ. Φρέρης τα μπουφάν δεν έχουν παραληφθεί ακόμα, αλλά είναι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό θα γίνει το άμεσα επόμενο διάστημα.

Όσο αφορά την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, αυτή η πρόταση προέκυψε μετά την παρουσία της αντιπροσωπείας του δικέφαλου του βορρά στα παιχνίδια των Μικτών μας ομάδων, όπου όπως είπε ο κ. Φρέρης ήταν η πιο οργανωμένη αντιπροσωπεία μεταξύ των ΠΑΕ.

Το θέμα θέλει προσοχή… όπως τόνισαν ο κ. Καφτηράνης και ο κ. Ραουζαίος, πράγμα που ασπάστηκε και ο κ. Φουτάκογλου. Γενικότερα, όλα τα μέλη συμφώνησαν ότι θα πρέπει να οριοθετηθεί αυτή η συνεργασία και φυσικά να μείνει ανοικτή η «πόρτα» και για άλλες ΠΑΕ.

Το ενδεχόμενο χορήγησης υλικού ήταν ευπρόσδεκτο από όλους, αλλά υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις κατά πόσο μπορεί μία ένωση να κάνει απευθείας συνεργασίες με ΠΑΕ, συμφώνησαν όλοι.

Πάντως ο κ. Φρέρης διαβεβαίωσε ότι σε πρώτη φάση αυτή η συνεργασία θα έχει να κάνει με χορήγηση υλικού, με μοναδική υποχρέωση από την πλευρά της ΕΠΣ Κυκλάδων, την επιμόρφωση των προπονητών της (Γιώργου Μοστράτου) οι οποίοι θα πρέπει να ακολουθούν τον τρόπο δουλειάς των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η τελική απόφαση που λήφθηκε σχετικά με το θέμα ήταν η επανεξέταση όποιας επίσημης πρότασης προκύψει σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Εθνική Ενόπλων
Κατόπιν πρότασης του κ. Παρούση η ΕΠΣ Κυκλάδων προσανατολίζεται να καταθέσει πρόταση στην Εθνική Ενόπλων για την πραγματοποίηση φιλικού αγώνα στην Πάρο, τα έσοδα του οποίο θα διατεθούν σε ειδικό σκοπό.

Οι πρώτες σκέψεις είναι το φιλικό παιχνίδι να γίνει με επίλεκτη ομάδα των Κυκλάδων, καθώς η Εθνική Ενόπλων είναι μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα.

Επίσης η πρώτη σκέψη είναι να ανατεθεί η τεχνική καθοδήγηση και η επιλογή των παικτών της επίλεκτης ομάδας στον ενωσιακό προπονητή Γιώργο Μοστράτο.

Φωτογραφίες

DSC 0240DSC 0241DSC 0242DSC 0243DSC 0244DSC 0245DSC 0246DSC 0247DSC 0248DSC 0249DSC 0250DSC 0251DSC 0252

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares