Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013 15:45

ΕΠΣ Κυκλάδων: Με ελλείψεις η Γενική Συνέλευση.

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η συμμετοχή των σωματείων ήταν μικρή, καθώς από τα 25 μέλη της Ένωσης το παρόν έδωσαν μόλις τα 11 που είχαν δικαίωμα ψήφου, ενώ από πλευράς ακαδημιών η ΑΠ. Σύρος 2002 και ο Νέος Α.Ο. Σύρου. οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν οι: ΑΟ Σύρου, ΑΟ Πάγου, Α.Ε Στενής, Α.Ο. Σερίφου, ΑΜΕΣ Νηρέας, ΑΟ Πάρου, Άνω Μερά, ΑΟ Υδρούσας, Αστέρας Τραγαίας, ΑΟ Τήνου και Νέοι Ολυμπιακού Σύρου.

Αίσθηση προκάλεσε η έλλειψη της παρουσίας αντιπροσώπων από τις δύο ομάδες που μας θα εκπροσωπήσουν στην Γ΄ Εθνική (ΑΟ Μυκόνου & Πανναξιακός), ενώ και από αυτές της Σαντορίνης που δεν έδωσαν το παρόν.

θέματα

Αφού ψηφίστηκαν ομόφωνα ο προϋπολογισμός, ο ισολογισμός και ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΣ Κυκλάδων, στη συνέχεια έπεσαν αρκετά θέματα στο τραπέζι, όπως είναι αυτά των θέσεων που θα καλύπτουν οι μικρότεροι ηλικιακά παίκτες. Εδώ οι απόψεις διίστανται, καθώς υπάρχουν σαφέστατα δύο στρατόπεδα, όπου το ένα σαφέστατα είναι υπέρ της υποχρεωτικής χρησιμοποίησης "μικρών", ενώ το άλλο προτείνει η κάθε ομάδα, ανάλογα την σύσταση της και το ρόστερ της να είναι αυτή που τελικά θα αποφασίζει.

Η υποχρεωτική συμμετοχή τουλάχιστον ενός τμήματος υποδομής από όσες ομάδες παίρνουν μέρος στο Ανδρικό πρωτάθλημα των ανδρών ήταν και αυτό ένα θέμα, όπου ακούστηκαν αρκετές απόψεις. Πάντως αυτό δεν είναι ένα θέμα που ακούγεται για πρώτη φορά σε Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ, καθώς και εδώ κάποιες ομάδες το βλέπουν εντελώς κάθετα, λειτουργώντας εγωιστικά, μην υπολογίζοντας ότι, θα αντιμετωπίσουν τεράστιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην δηλώσουν συμμετοχή, αφού είτε δεν διαθέτουν υποδομές, είτε τα δρομολόγια των πλοίων δεν θα τους επιτρέψει να ανταπεξέλθουν αγωνιστικά και οικονομικά.

Άλλη μια πρόταση της ΕΠΣ Κυκλάδων ήταν να υπάρξουν από φέτος τηλεοπτικά δικαιώματα, με τα εισπραχθέντα ποσά να πάνε υπέρ του Ταμείου Αρωγής Ποδοσφαιριστών. Βέβαια η αγνή πρόταση της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν άργησε να μετατραπεί σε προσπάθεια κάρπωσης από κάποια σωματεία που λειτουργούν κυρίως εισπρακτικά, αφού ο Πρόεδρος των Νέων Ολυμπιακού κύριος Ζάννες, έβαλε στην άκρη το ταμείο αρωγής και ζήτησε την ατομική διαχείριση των εκάστοτε σωματείων. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων απάντησε ότι τα δικαιώματα τα έχει η Ένωση και τα διαχειρίζεται με γνώμονα το κοινό καλό.

Προς το παρόν τα θέματα έμειναν ανοικτά, αφού θα ζητηθεί η γνώμη όλων των ομάδων και στη συνέχεια θα υπάρξει η όποια απόφαση.

Ακολουθεί το βίντεο από τη Γενική Συνέλευση.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares