Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 19:27

Υποχρεωτικά στο Κύπελλο Ερασιτεχνών με Ιάλυσο ο Κυπελλούχος

Έγινε σήμερα στην ΕΠΟ η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ερασιτεχνών,με τη  ομάδα των Κυκλάδων που θα κατακτήσει το Κύπελλο την Κυριακή να είναι τελικά υποχρεωμένη να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, πράγμα που μέχρι σήμερα η ΕΠΣ Κυκλάδων δεν έιχε κάνει γνωστό.

Ο Κυπελλούχος μας μετά την σημερινή κλήρωση εντάσσεται στον όγδοο όμιλο και ξεκινά τα νοκ άουτ παιχνίδια του στις 9 Μαρτίου με τον Ιάλυσσο στην Ρόδο. Ο νικητής του αγώνα θα υποδεχθεί στις 16 Μαρτίου τον Αιολικό.
Τα άλλα δύο ζευγάρια που θα βγάλουν τον αντίπαλο στον τελικό της πρώτης φάσης είναι Κερατσίνι-Ηρακλής Θυμιανών και Πυθαγόρας-κυπελούχος ΕΠΣΑ.
Οι νικητές αυτών των ζευγαριών θα παίξουν μεταξύ τους και όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει στις 30 Μαρτίου την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι νικητής Ιάλυσσου-κυπελούχος ΕΠΣΚ με τον Αιολικό και από αυτόν τον αγώνα θα κριθεί ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση από τον όγδοο όμιλο.
Το θέμα που προκύπτει είναι ότι ο φιναλίστ Πανθηραϊκός έχει δηλώσει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, ενώ η υποχωρητικότητα πιάνει απροετοίμαστο τον ΑΟ Σύρου που δεν έχει τέτοιο σχεδιασμό και προφανώς δεν είχε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο.
Πάντως όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φωτεινός στο S.C., η ένωση δεν είχε καμία σχετική ενημέρωση από την ΕΠΟ.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares