Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 22:00

Πρόκριση με «Ξύλο» για τη Λάβα

Ένα παιχνίδι μοιρασμένο στην μεγαλύτερη του διάρκεια με ανιαρό πρώτο ημίχρονο, καλύτερο  στην επανάληψη χωρίς πολλές φάσεις έμεινε στο 0-0 και κρίθηκε στην παράταση που ήταν δραματική.

Το ματς στιγματίστηκε στο τέλος από επεισόδια καθώς κατά την αποχώρηση της και ενω βρισκόταν στον χώρο των αποδυτηρίων η ομάδα της Λάβας δέχθηκε επίθεση από μερίδα οπαδών που γρονθοκόπησαν τον Σελιστάι ο οποίος μεταφέρθηκε με θλαστικά τραύματα προληπτικά στο νοσοκομείο, όπου και θα παραμείνει.

Ευτυχώς οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν και έσβησαν την φωτιά, αλλα σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη το συμβάν δεν θα περάσει έτσι.

Ο διαιτητής κ. Βακόνδιος εκείνη την ώρα βρισκόταν ήδη στα αποδυτήρια και ο παρατηρητής του αγώνα κ. Φωτεινός τον ενημέρωσε πως θα επιληφθεί εκείνος με συμπληρωματική έκθεση για τα όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες το φύλλο αγώνα αναφέρει για την επίθεση.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το πρώτο μέρος κύλησε με δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και ελάχιστες φάσεις δημιουργήθηκαν και από τα δύο στρατόπεδα.

Στην  επανάληψη οι ρυθμοί ανέβηκαν και στο 53' ο διακριθείς Ρόππας έβγαλε δύσκολα κεφαλιά του Αγγελάκα, ενώ αμέσως μετά σουτ Παναγιωτίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Πεσβέτογλου.

Μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκεια η Θύελλα προσπάθησε να πιέσει και είχε δύο καλά σουτ στο 65' με τον Ερρίκο άουτ και στο 80' με με τον Δαβιλά που εξουδετέρωσε πάλι ο Ρόππας. 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Ετσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση που επιφύλασσε συγκινήσεις.

Η Θύελλα ξεκίνησε δυνατά, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 94' κέρδισε πέναλτι.

Η μπάλα χάθηκε από την Λάβα στο κέντρο και ο Αγγελάκας που έφυγε στην κόντρα κέρδισε το πέναλτι , που όμως ο Ερρίκος εκτέλεσε ψηλά 'αουτ απογοητεύοντας τους φιλάθλους της ομάδας του.

Στο 101' ήταν η σειρά της Λάβας να στήσει την μπάλα στα 11 βήματα.

Ο Πεσβέτογλου απέκρουσε φάουλ του Γατσέλου και ο Ντεκίδης που έγινε κάτοχος της μπάλας ανατράπηκε και εκτελώντας ο ίδιος έκανε το τελικό 0-1.

Η Λάβα διαχειρίστηκε το ματς έξυπνα μέχρι το τέλος φτάνοντας στην πρόκριση.

Ένταση λίγο πριν το τέλος για διαμάχη για την  τήρηση του fair play από τους παίκτες της Θύελλας και τα επεισόδια που σας περιγράψαμε στην αρχή ολοκληρώνουν την εικόνα του αγώνα.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Θύελλα - Λάβα [Live Score] ΑΜΣ Φιλωτίου - ΑΟ Πάρου [Live Score] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares