Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 13:20

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΟ ΛΑΒΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ 0-8

8yella-lava-kypello-25-9-11-1

Για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων, διεξήχθη σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Καμαρίου, ο αγώνας μεταξύ του ΑΟ Λάβας και της Θύελλας.

Οι Καμαριανοί προηγήθηκαν πολύ γρήγορα αφού μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βαλάντης Αρβανίτης σημείωσε το πρώτο από τα 5 γκολ του πρώτου ημιχρόνου. Ο ίδιος παίκτης στο 25ο, 28ο και 36ο λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο Δαμίγος στο 39ο λεπτό ήταν ο σκόρερ του 5ου γκολ για την ομάδα της Θύελλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του κ. Κατζελή εξακολούθησε να έχει τον έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη την διάρκεια του, έτσι ο Λιγνός και ο Αρβανίτης ανέβασαν το σκορ σε 7-0 και στο 83ο λεπτό ο Πάγια ολοκλήρωσε τον θρίαμβο σημειώνοντας το 8ο γκολ για την ομάδα του.

Σίγουρα ο αγώνας δεν σηκώνει μεγάλη κριτική μιας και η διαφορά των δύο ομάδων στο σημερινό ματς ήταν εμφανείς…

Ο κ. Κατζελής πλέον ετοιμάζει την ομάδα για τον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο την ομάδα του Παμμηλιακού στο Καμάρι, ενώ η ομάδα του κ. Ξαγοράρη έχει ρεπό την πρώτη αγωνιστική και θα πρέπει να περιμένει την 2η όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Αστέρα της Πάρου.

Πάτα εδώ να δεις τα αποτελέσματα και  ποιοι προκρίθηκαν.

ΑΟ ΛΑΒΑΣ: (ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ) ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ, ΔΕΝΑΞΑΣ Ι., ΒΑΛΒΗΣ, ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ, ΣΙΓΑΛΑΣ, ΔΕΝΑΞΑΣ, ΚΑΤΣΙΠΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ, ΖΑΜΠΕΛΗΣ (c), ΣΥΡΙΓΟΣ

ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ: (ΚΑΤΖΕΛΗΣ) ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ Τ., ΑΡΓΥΡΟΣ Γ. (ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ Κ.), ΛΥΓΝΟΣ Χ., ΖΩΤΟΣ Ν., ΠΑΓΙΑ Γ., ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Β., ΓΑΛΕΟΣ Κ., ΜΠΑΛΙΑΚΑΣ Μ., ΔΕΝΑΞΑΣ Σ. (ΛΥΓΝΟΣ Β.), ΔΑΜΙΓΟΣ Ν., ΑΡΓΥΡΟΣ Η. (ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Γ.)

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares