Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 15:51

Εύκολη πρόκριση για τον ΑΟ Μυκόνου στην Πάρο, 4-0 τον Αστέρα Μαρμάρων (vid)

Χωρίς την παραμικρή δυσκολία ο ΑΟ Μυκόνου πέρασε από την Πάρο επικρατώντας με 4-0 του Αστέρα Μαρμάρων στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της Α' φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το συγκρότημα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη έχοντας σε καλή ημέρα τους περισσότερους ποδοσφαιριστές πήρε αυτό που ήθελε και πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, ο Αστέρας Μαρμάρων προσπάθησε αρκετά όμως δεν τα κατάφερε.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 2' ο Αλεξανδρόπουλος με πέναλτι έκανε το 1-0, με τους γηπεδούχους στο 19' να διπλασιάζουν τα τέρματα τους με αυτογκολ του Κλούβα μετά από γύρισμα του Βλαχόπουλο από δεξιά.

Ο Αλεξανδρόπουλος είχε δοκάρι στο 31', με τον Ηλία στο 34' να κάνει το 0-3 με σουτ έξω από την περιοχή.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε με τον ΑΟ Μυκόνου να έχει την κατοχή και να δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες και τον Δάρρα στο 72' να διαμορφώνει με πλασέ το τελικό 4-0.

Στην επανάληψη, δοκάρι για τον ΑΟ Μυκόνου είχε στο 65' ο Ξαγοράρης, ενώ κοντά στο γκολ έφτασε ο Αστέρας Μαρμάρων στο 70' όταν ο Μαρινάκης σούταρε όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Καλογερά, Βακόνδιου και Μαργαρίτη.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης) Χριστοδουλάκης, Βλαχόπουλος (46' Ξαγοράρης), Παπαδόπουλος, Μπαλής (46' Τσανης), Καρατζάς, Κρίτσας, Βαρουξής, Αλεξανόπουλος (46' Κανιούρας), Ηλίας, Μπομπάι, Αλμπάνης (46' Δαρρας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ( Χρήστος Σάμιος) Σομπόνης, Μπελούκης Στ. Μπελούκης Α. (63' Νταής), Αλιπράτης, Αντιπαριώτης, Κρητικός, Χαραλαμπίδης (75' Μιαούλης), Κληρονόμος, Ρούπας (85' Χριστόφορος), Κλούβας, Μαρινάκης (88' Πατρίκου).

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares