Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 13:33

Ελλάς προς Φουστέρη: Ποιος ήταν ο λόγος λοιπόν που δεν επιτρέψατε να υπάρχει κάμερα;

Σε συνέχεια των αντιδράσεων της μετά τον αποκλεισμό από τη Θύελλα Καμαρίου, η Ελλάς Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση που έχει  δύο αναγνώσεις, καθώς αφού αναφέρεται σε πολύ καλή φιλοξενία, παράλληλα καυτηριάζει το γεγονός ότι δεν επιτράπηκε η βιντεοσκόπηση.

Να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ελλάς χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της Θύελλας, ενώ με δήλωση του ο πρόεδρος έχει πάρει την ευθύνη πάνω του, ενώ από την πλευρά του ο Βαγγέλης Φουστέρης με ανάρτηση του την ημέρα του αγώνα αναφορικά με το θέμα είπε οτι ουδέποτε ζητήθηκε άδεια για βιντεοσκόπηση.

Η ανακοίνωση:

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα της Ελλάς Σύρου με αντίπαλο την θύελλα Καμαρίου για το Κύπελλο Κυκλάδων BIOCLEAN της ΕΠΣ Κυκλάδων. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Θύελλα, αφού στο 9’ο Νηκλιτσιώτης συνδυάστηκε άψογα με το Σιμιτζή που μέσα από την περιοχή νίκησε τον Παπαδόπουλο και έγραψε το 1-0.

Στο 67′ ο Κενδριστάκης δέχτηκε την πάσα του Σιμιτζή στο κενό χώρο, έφυγε σαν άνεμος και πέτυχε το 2-0 μετά από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα μας οποίος βγήκε από την εστία του. Το μόνο που κατάφερε η ομάδας ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Οικονομόπουλο σε 2-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες της Θύελλας Καμαρίου για τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, είχαν περισσότερο πάθος για τη νίκη και τα κατάφεραν. Μάλιστα κάπως έτσι ξεκίνησε και τις δηλώσεις του ο Προπονητής της Ελλάς Σύρου και Προπονητής της Εθνικής Ενόπλων Παναγιώτης Χριστοφιλέας οποίος στις δηλώσεις του αφού έδωσε πρώτα συγχαρητήρια στους παίκτες της Σαντορίνης, αναφέρθηκε και στην άθλια εικόνα του γηπέδου (;).

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ”επίθεση” που δέχτηκε η ομάδα επειδή ο αναλυτής της ομάδας και συνεργάτης του κ. Χριστοφιλέα επιχείρησε να τραβήξει βίντεο, το οποίο βοηθάει με στην ανάλυση του παιχνιδιού και αποτελεί μέρος της δουλειάς του. Επαναλαμβάνουμε βίντεο για την ανάλυση και όχι κάποια ζωντανή μετάδοση ή κάποια βιντεοσκόπηση του αγώνα που σκοπό θα είχε την μαγνητοσκόπηση των φάσεων. Εν έτη 2024 κάποιοι δεν μας άφησαν να τους δείξουμε πως δουλεύει επαγγελματικά μια ομάδα και γιατί όχι να επωφεληθούν, εξάλλου η γνώση θα πρέπει να μοιράζεται.

Παρόλα ο κος Φουστέρης μας απαγόρευσε να κάνουμε την δουλειά μας, πάλι καλά που δεν απαγόρευσε και στο γυμναστή της ομάδας να κάνει προθέρμανση στους παίκτες και να απαγορεύσει στο προπονητή μας να δώσει εντολές. Στα Παγκόσμια χρονικά απαγορεύουν να βιντεοσκοπήσει για δική του χρήση το παιχνίδι όπως γίνεται σε όλους τους αγώνες και σε όλα τα αθλήματα, σε οποιαδήποτε παιχνίδι ακόμα κι αν είναι άλλες ομάδες. Δυστυχώς τέτοιες ενέργειες πηγαίνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και το καλύτερο θα ήταν να αφήσετε τις κάμερες και τις παρακάμερες και να δούμε την ουσία και το ποδόσφαιρο. Ποιος ήταν ο λόγος λοιπόν που δεν επιτρέψατε να υπάρχει κάμερα;

Εύλογο ερώτημα σε ένα δυνατό παιχνίδι το οποίο πολλές φορές πλησίασε τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα από τα οποία φύγαμε από τη Σαντορίνη με παράσημα και τραυματισμούς παικτών. Το ποδόσφαιρο έχει τρία αποτελέσματα, την νίκη την ήττα και την ισοπαλία, όλα είναι στη ζωή και οφείλουμε να τα σεβαστούμε, όπως οφείλουμε να σεβαστούμε και τον αντίπαλο.

Δεν πρόκειται να συνεχίσουμε το παιχνίδι των απαντήσεων, δεν θέλουμε να μειώσουμε την ιστορική επιτυχία σας, να κερδίζετε πιο ιστορικό σωματείο των Κυκλάδων. Τέλος, θέλουμε να δώσουμε γι άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια στους παίκτες και να τους ευχηθούμε καλή πορεία στους στόχους της.

Κι επειδή εδώ λέμε πάντα αλήθειες, η φιλοξενία ήταν άψογή εκτός του συγκεκριμένου περιστατικού. Όσον αφορά τις δηλώσεις του προπονητή τις επισυνάπτουμε ξανά διότι κάποιοι ή δε ξέρουν να ακούν και να είναι δίκαιοι ή πατούν το Play απο εκεί που τους συμφέρει…

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Κουλόλι, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Καστράτι, Σιμιτσής, Μαναριώτης (87′ Αχμετάι), Νικλητσιώτης, Τσιάβος (65′ Κενδριστάκης, 72′ λ. τρ. Θαναηλάκης), Παπαλεξόπουλος,

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Συριανός (68′ Παράβαλος), Μούντριχας, Μπάσιο (75′ Μέντρι), Κασάπης (46′ Παυλόπουλος), Μηνάς, Μελισσόπουλος, Οικονομόπουλος, Λαντίκας (44′ Πρεβεζιάνος), Ζάχι.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares