Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 23:31

Ευχές Α.Ο Σύρου σε Τσαγκαλίδη για ταχεία ανάρρωση.

P7

Ο πρόεδρος Φώσκολος Γιώργος, η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ, θέλουμε να εκφράσουμε τις καλύτερες ευχές μας, για την ταχεία ανάρρωση και για περαστικά, στον άτυχο ποδοσφαιριστή της Α.Ο. Υδρούσας Τσαγκαλίδη Γ., οποίος στο σημερινό αγώνα Α.Ο.Σ. - ΥΔΡΟΥΣΑ για την Προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σύρου.

P7

TSAGKALIDISΟ πρόεδρος Φώσκολος Γιώργος, η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ, θέλουμε να εκφράσουμε τις καλύτερες ευχές μας, για την ταχεία ανάρρωση και για περαστικά, στον άτυχο ποδοσφαιριστή της Α.Ο. Υδρούσας Τσαγκαλίδη Γ., οποίος στο σημερινό αγώνα Α.Ο.Σ. - ΥΔΡΟΥΣΑ για την Προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σύρου.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και άλλο κακό να μην τον ξαναβρεί. Το 2013, να είναι μία τυχερή χρονιά για εκείνον και την ομάδα του.
Όσο για την Ιστορική ομάδα της Υδρούσας Άνδρου, να έχουν μία καλή χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και  αγωνιστικές εμπειρίες και η προσπάθεια που γίνεται να συνεχιστεί.

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο. ΣΥΡΟΥ.
Ραουζαίος Πέτρος.     

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares