Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 11:33

«Κόντρα» παλαιμάχων πριν τον τελικό

Μία πρωτοβουλία ανθρώπων που φανερώνει αγάπη για το άθλημα, θα φέρει την διεξαγωγή του φιλικού βετεράνων Σύρου - Πανναξιακού, πριν τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων που θα γίνει την Κυριακή 1/3 στην Πάρο.

Έτσι πριν τον τελικό που είναι προγραμματισμένος για τις 3 το απόγευμα, οι γερόλυκοι των γηπέδων θα συναντηθούν στις 13:00 στο γήπεδο της Παροικιάς, θυμίζοντας σε όλους εμάς ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.NAXOS MAYROS

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο των βετεράνων Σύρου Βαγγέλη Γλύκα και σε ερώτηση μας πως σκέφτηκαν αυτήν την ιδέα, η απάντηση του ήταν πως σκοπός τους είναι να συντελέσουν στο να δημιουργηθεί ένα οικογενειακό κλίμα και ο τελικός να είναι μία γιορτή του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα ο κ. Γλύκας μας έδωσε ονόματα παικτών που θα λάβουν μέρος σε αυτό το παιχνίδι – γιορτή. Μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν και οι Θανάσης Τσιλιβάνης, Γιάννης Κουμπής, Μιχάλης Μανθόπουλος, Βαγγέλης Γλύκας, Γιάννης Περρής, Λεονάρδος και Νίκος Χαλαβατζής, Σπύρος Χριστόπουλος, Γιάννης Μιχάλοβιτς, Στράτος Φουτσιτζίδης και Νίκος Καραηλίας.

naxos like home1Από την άλλη ο Πανναξιακός, που είναι γνωστός για την δραστηριότητα του σχετικά με την ομάδα των παλαιμάχων θα δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι. Κάποιοι από αυτούς που θα ταξιδέξουν στην Πάρο θα είναι: Βουτσίνος, Αξαόπουλος, Χασομέρης, Παραβατός, Κατσούλης, Μαρούλης, Αγγελής, Βασαλάκης Γ., Κακλαμάνος, Κατσάνης, Δεγαϊτας, Βιτζηλαίος, Κληρονόμος, Τσιμπλάκης, Τσακωνιάτης, Φακίνος, Απειρανθίτης, Βασαλάκης Α., Μαστρογιαννόπουλος, Βαθρακοκοίλης.

Τους περιμένουμε όλους… παλιές δόξες του Συριανού και Ναξιώτικου ποδοσφαίρου θα μας δώσουν την ευκαιρία να απολαύσουμε την συνάντηση τους και σίγουρα θα είναι το καλύτερο ορεκτικό πριν τον τελικό!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares