Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 17:04

Οι δόξες του Πανιωνίου στην Πάρο

Μεγάλες δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μικροί και μεγάλοι Παριανοί στον φιλικό αγώνα Βετεράνων μεταξύ των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πάρου και του Πανιωνίου.

Η πρωτοβουλία των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πάρου που τελεί υπό την αιγίδα της Κ.Δ.Ε.Π. ΠΑΡΟΥ έχει ιερό σκοπό με τα έσοδα του αγώνα να πάνε για την ενίσχυση και αγορά ιατρικού υλικού για το Κεντρο Υγείας Πάρου.

Οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ πιστοί στη παράδοση που τους θέλει να δίνουν Αγώνες για Φιλανθρωπικό και Κοινωνικό Σκοπό δήλωσαν την στήριξη τους και θα δώσουν το παρόν στην Πάρο με πολλά και σημαντικά ονόματα στην αποστολή όπως οι: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ - ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΔΗΣ -ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΙΚΑΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΛΙΤΖΗΣ - ΝΟΝΙ ΛΙΜΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΕΞΙΔΑΣ - ΣΤΑΘΗΣ ΧΑΙΤΑΣ - ΒΛΑΧΟΣ - ΧΑΣΙΩΤΗΣ - ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ - ΛΑΖΑΡΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΗΣ -ΤΣΟΥΚΛΕΙΔΗΣ - ΜΠΟΥΓΑΣ - ΦΑΜΕΛΗΣ - ΣΚΑΒΑΡΑΣ - ΣΑΠΑΣΙΔΗΣ - ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ - ΖΥΓΟΥΡΗΣ - ΜΠΕΛΛΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ - ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ - ΛΑΜΠΑΔΙΝΟΣ - ΚΟΡΔΑΛΗΣ - ΜΠΑΛΑΦΑΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares