Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 13:10

Η Εθνική Ενόπλων στην Πάρο [pics]

Με πρωτοβουλία της ΕΠΣΚ η Εθνική ομάδα Ενόπλων έπαιξε ένα φιλικό στο Δημοτικό γήπεδο Παροικίας με τους επίλεκτους του νησιού.

Ο αγώνας έγινε στην μνήμη του ήρωα τηε Εθνικής αντίστασης Νικολάου Στέλλα, που τιμήθηκε με ενός λεπτού σιγή. Το ματς συγκέντρωσε αρκετούς θεατές που πέρασαν ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα καθώς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές και πολλά γκολ.

Για την ιστορία η Ένοπλοι μας κέρδισαν με 6-2, κρύβοντας ανά διαστήματα την μπάλα. Οι Παριανοί υπό την καθοδήγηση του Γ.Μοστράτου παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί και συνετέλεσαν στην τέλεση αυτού του πολύ θεαματικού παιχνιδιού. Το σκορ άνοιξε για την Πάρο ο Αρριανούτσος στο 12' με ατομική προσπάθεια, για να ισοφαρίσει με πέναλτυ ο Μητροφάνης στο 12'. Ακολούθησαν τρία γκολ από τον Τζανέτο με φοβερή κεφαλιά στο 25', τον Μπιτσάνη στο 32' που σε φάση διαρκείας νίκησε με την τρίτη προσπάθεια τον Βεντουρή, που σε δύο χρόνους είχε αποκρούσει πέναλτυ και τετ α τετ του Μπουγατσιά και το ημίχρονο έληξε 4-1 με το γκολ του Μπουγατσιά από μεταβίβαση του Γιαννούλη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αρριανούτσος ξανασκόραρε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή μειώνοντας σε 4-2. Ο Θεοδωρακάτος πέτυχε τα δύο τελευταία γκολ του αγώνα στο 68' με κοντινό τεχνικό πλασέ αφού πριν με εντυπωσιακές προσποιήσεις άδειασε την άμυνα και στο 75' με συρτό γωνιακό σουτ.

Προπονητής των Ενόπλων είναι ο Βασίλης Βούζας, που είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Τάσο Κοπανίδη, μιας και οι δύο τους ήσαν συμπαίκτες στην Προοδευτική την δεκαετία του 80. Ο Αλβέρτος Παπαδάκης και ο Γιάννης Ζαλαώρας είναι βοηθοί του, ενώ αρχηγός της αποστολής ήταν ο Χρήστος Καλαιτζίδης.

Για την Εθνική Ενόπλων αγωνίστηκαν οι: Λυμπερόπουλος, Θάνος, Μητροφάνης, Καρύδης, Καζνέτσης, Παπακωνσταντίνου, Θεοδωρακάτος, Μπουγατσιάς, Γιαννούλης, Μπιτσάνης, Τζανέτος, Αρκούδας, Μαυράκης, Μουστάκης και Κουρουπάκης.

Για τους επίλεκτους Πάρου έπαιξαν: Βεντουρής, Βασιλάρης, Βιτζηλαίος, Νίκας, Χατζία, Παντελαίος, Αρκουλής, Γιουρτζίδης, Κρητικός Σ., Κρητικός Δ., Τριανταφυλλίδης, Γιαννούλης, Αρριανούτσος, Χασάνι, Κληρονόμος και Κορές.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι βετεράνοι διαιτητές Μενδρινός και Σουλτάνης μαζί με την Σ.Μαργαρίτη.   

unnamedunnamed 1unnamed 2unnamed 3unnamed 4

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares