×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 01:31

Με δύο αναμετρήσεις σήμερα για την Α' Κατηγορία

Ιδιαίτερα «φτωχή» θα είναι η σημερινή αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας, καθώς μόνο δύο αναμετρήσεις θα λάβουν μέρος. Συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο της Πάρου, σήμερα στις 11:00, ο ΑΟ Πάρου υποδέχεται τον Πάγο, ενώ λίγο αργότερα η Λάβα θα δώσει το τρίτο σερί παιχνίδι της, σε διάστημα μίας εβδομάδας, υποδεχόμενη στις 18:00 την Άνω Μερά.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ – ΑΟ ΠΑΓΟΥ (Σάββατο – Δημοτικό Στάδιο Πάρου – 11:00)

Το συγκεκριμένο ματς μπορεί να είναι αδιάφορο βαθμολογικά και για τις 2 ομάδες, καθώς η Πάρος βρίσκεται στην 7η θέση με 12 βαθμούς, ενώ ο Πάγος στην 8η με 7 βαθμούς, ωστόσο η αναμέτρηση είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και για τους δύο να παίξουν χωρίς άγχος και να προσφέρουν θέαμα σε όσους παρευρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα θετικό αποτέλεσμα και την νίκη επί του ΑΜΣ Φιλωτίου με 1-0, κάτι που σίγουρα έχει φέρει αισιοδοξία στις τάξεις του συλλόγου. Από την άλλη ο Πάγος, μετά το καθιερωμένο ρεπό του, έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Βακονδιος με βοηθούς τους Μουτάφη και Καλορογιάννη.

ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ – ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Σάββατο – Γήπεδο Φηρών – 18:00)

Σίγουρα αυτή η εβδομάδα δεν είναι και η καλύτερη για την Λάβα. Μετά τον αποκλεισμό από το τελικό του Κυπέλλου από τον Πανναξιακό, δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο και από το Καμάρι (1-1) απέναντι στην Θύελλα, στην αναμέτρηση που διεξήχθη μεσοβδόμαδα, κάτι που φαίνεται να έχει επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Σαντορίνης και σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα, όπως αυτή της Άνω Μεράς, μόνο καλό μπορεί να κάνει την δεδομένη στιγμή.

Οι Ανωμερίτες μετά την ισοπαλία με τον ΑΟ Μυκόνου, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τους. Άλλωστε η 3η θέση μαρτυράει την φετινή εξαιρετική χρονιά που έχει διανύσει ο σύλλογος, λίγες στροφές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τους Μυκονιάτες, οι οποίοι σίγουρα στο γήπεδο των Φηρών θα κυνηγήσουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Καλογεράς με βοηθούς τους Βάϊλα και Γρυπάρη. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares