×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 21:32

Συνδύασαν τη χαρά του παιχνιδιού με αυτή της προσφοράς Περσέας και Άνω Μερά

Ενημερώνοντας και ενισχύοντας την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού οι Γυναικείες ομάδες του Περσέα Σύρου φιλοξένησαν την Άνω Μερά σε ένα παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο της Ερμούπολης στη Σύρο.

Τα κορίτσια των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν μετά τις συνεχόμενες προπονήσεις, ενώ το ήδη καλό κλίμα έγινε ακόμα καλύτερο με το αίσθημα της προσφοράς σε αυτόν τον σημαντικό σκοπό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι παίχτηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι διαθέτουν ταλέντο και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους ώστε να εξελιχθούν.

Νικήτρια με 0-1  αναδείχθηκε η Άνω Μερά που ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στη Γ΄Εθνική, με γκολ που πέτυχε στο 36΄η Μαριάνα Ζουγανέλη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Περσέας είχε ένα χαμένο πέναλτι στο παιχνίδι.

Διαιτητής ήταν η κυρία Αργυρό Κουκά

Περσέας Σύρου (Καραγιάννης - Μακρυωνίτης): Μπουντούρη Δ., Ρούσσου, Δεναξά, Τρουμπετάκη, Μονογιού, Ρούσσου Μ-Χ , Μαραγκού, Μπουντούρη Γ., Ρούσσου Μ., Μενδρινού, Καπέλλα Φ.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καπέλλα Ν., Πασιμηνου, Γκαλίτση, Ρουσσουνέλου, Κοσμά, Ρούσσου Α., Νομικού, Γρηγοριάδου.

Άνω Μερά (Μανταφούνης): Παρασιάκου, Ζουγανέλη Α., Όντρι Γ., Ματρίσι, Τσάνη, Κουκά Κ., Σένκα, Τζιόβα, Αναγνωστοπούλου, Ντραγκότι, Λούπη.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μαλάι, Γιαβρούτα, Ραπανάκη, Ζουγανέλη Μ., Βερβέρογλου, Όντρι Π., Αντύπα, Σπάθουλα, Μπουσάι, Πατεράκη, Κουκά Γ.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares