Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 02:14

Άνετο τρίποντο για τον Πανθηραϊκό

Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός πήρε τη νίκη κόντρα στον αξιόμαχο Πανσιφναϊκό με σκορ 9-0, στην αναμέτρηση που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου (7/11) στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή ήταν η πρώτη επίσκεψη του Πανσιφναϊκού στο νησί της Σαντορίνη, αφού οι δύο ομάδες δεν είχαν τεθεί αντιμέτωπες ποτέ ξανά στο παρελθόν. 

Η ομάδα της Σίφνου παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, με μια διπλή ζώνη άμυνας να είναι στημένη μπροστά από την εστία του Κάραβου. Έτσι, ο Πανθηραϊκός, ο οποίος είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, αναγκάστηκε να κυκλοφορήσει με υπομονή τη μπάλα προκειμένου να ξεκλειδώσει τη σφιχτή άμυνα των φιλοξενούμενων. 

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς έγινε στο 6ο λεπτό, όταν ο Ζώνας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι του Κάραβου. Στο 12' ο Φύτρος εξαπέλυσε έναν κεραυνό έξω από την περιοχή, όμως ο Κάραβος πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα, αφού εκτινάχθηκε στο αριστερό του παραθυράκι και έδιωξε σε κόρνερ. Ακολούθησε ένα δυνατό σουτ του Ρουσάκη έξω από την περιοχή, το οποίο εξουδετέρωσε και πάλι σε κόρνερ ο Κάραβος. Το γόρδιο δεσμό έλυσε στο 33ο λεπτό ο Περιάλης. Μετά από βαθιά μπαλιά του Ρουσάκη στην πλάτη της άμυνας, ο Αρβανίτης έκανε όμορφη ενέργεια και με σέντρα ακριβείας, βρήκε τον Περιάλη ο οποίος με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 1-0, πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Πανθηραϊκού. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Αρβανίτης βρέθηκε σε καλή θέση όμως το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε σε κόρνερ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ζώνας σκόραρε με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φύτρου, το γκολ όμως δεν μέτρησε λόγω υπόδειξης οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός ήταν πιο εύστοχος και κατάφερε να πετύχει οκτώ τέρματα. Σε ένα δωδεκάλεπτο - φωτιά (52'-64') η ομάδα της Σαντορίνης πέτυχε πέντε τέρματα, φτάνοντας έτσι σε μια άνετη επικράτηση. Στο 52' μετά από εξαιρετική σέντρα του Κρεμμύδα, ο Ζώνας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας έτσι λογαριασμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Στο 55' και πάλι ο Ζώνας χρίζεται σκόρερ μετά από κοντινή προσπάθεια. Στο 57' ο Περιάλης με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, πετυχαίνοντας έτσι το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 59' ο Ντεκίδης με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ πέτυχε το 5-0, σημειώνοντας και αυτός το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Πανθηραϊκού. Στο 64' ο  Ζώνας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 6-0, σημειώνοντας έτσι χατ-τρικ. Στο 76' και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντεκίδης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με τη μπάλα να φτάνει στον Λούκα ο οποίος από πολύ πλεονεκτική θέση δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 85' ο νεαρός Παγώνης, που είχε περάσει ως αλλαγή, μπήκε στην περιοχή και με σουτ από πλάγια θέση αιφνιδίασε τον Κάραβο και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 8-0. Το τελικό 9-0 έγραψε ο Παναγιωτίδης με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή. 

Η ομάδα της Σίφνου, παρά την προσπάθεια που έκανε δεν μπόρεσε να βγει στην αντεπίθεση ώστε να πραγματοποιήσει κάποια φάση για γκολ, εκτός από μια περίπτωση όπου έγινε βαθιά μπαλιά, όμως ο πορτιέρο του Πανθηραϊκού Καλαμάτας, που έκανε το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, αντιλήφθηκε έγκαιρα τον κίνδυνο και απομάκρυνε με κεφαλιά έξω από την περιοχή.

Παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση διεξήχθη βραδυνή ώρα (20:00) και παρά το κρύο που επικρατούσε, αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το ματς και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, με τις εξέδρες του γηπέδου να είναι σχεδόν γεμάτες.

Με τη νίκη αυτή ο Πανθηραϊκός έφτασε τους επτά βαθμούς, ενώ ο Πανσιφναϊκός δεν έχει συγκεντρώσει ακόμα τον πρώτο του πόντο. Την επόμενη αγωνιστική, ο Πανθηραϊκός ταξιδεύει στη Νάξο για το ντέρμπι κόντρα στον Πανναξιακό, ενώ ο Πανσιφναϊκός υποδέχεται τον Α.Μ.Σ Φιλωτίου.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι Μαθιουδάκης, Βακόνδιος και Ζώρζο.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Καλαμάτας, Κρεμμύδας, Βλαβιανός(62' Παγώνης), Ντεκίδης, Ρουσάκςη, Lluka, Φύτρος, Κωλέτσης(66' Παναγιωτίδης), Αρβανίτης, Ζώνας, Περιάλης (83' Σορώτος)

Αναπληρωματικοί: Μηνδρινός, Κελίδης, Παναγιωτίδης, Λιγνός, Νομικός, Σορώτος, Παγώνης

Πανσιφναϊκός (Φράγκος): Κάραβος, Διαρεμές Θ., Λεμπέσης Γ., Λεμπέσης Σ., Διαρεμές Γ., Μαυρόγιαννης, Σαβιολίδης (66' Μαστρόκαλος), Κίτσαλης, Λυκογιάννης, Χρυσός (61' Ρώτας), Συνοδινός.

Αναπληρωματικοί: Μαστρόκαλος, Ρώτας 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares