Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 01:07

Σοβαρός ο τραυματισμός του Ζώνα

Οι φόβοι του ιατρικού τιμ του Πανθηραϊκού επιβεβαιώθηκαν και ο Τραυματισμός του Ντέμη Ζώνα αποδείχτηκε εξαιρετικά σοβαρός και είναι ικανός να του στερήσει ακόμα και ολόκληρη τη χρονιά.

Πιο αναλυτικά ο Ντέμης Ζώνας σε μία σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Θύελλας Κώστα Ανδρούτσο υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην κνήμη. Ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας του παίκτη θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Δείτε την ανακοίνωση του Πανθηραϊκού

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου, με γκολ που πέτυχε ο Ντέμης Ζώνας στο 20'.

Για την οικογένεια του Πανθηραϊκού όμως το σημερινό αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς στο 55ο λεπτό του αγώνα, ο Ντέμης Ζώνας σε προσπάθειά του να σκοράρει, συγκρούστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τραυματίστηκε σοβαρά στην κνήμη και αποχώρησε εσπευσμένα με προορισμό το Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης, όπου του τοποθετήθηκε γύψος.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ομάδας μας για μια ακόμη φορά φέτος, αφού και στις αρχές του Οκτωβρίου είχε τραυματιστεί επίσης σοβαρά ο ποδοσφαιριστής μας Σάκης Κουκούλης.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

demis

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares