Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 22:30

Δύσκολη νίκη με 2-1 ο Α.Ο. Μυκόνου [pics]

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε, να πάρει τη νίκη απέναντι στην Άνω Μερά με σκορ 2-1, και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι φιλοξενούμενοι δε κατάφεραν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Το ματς ξεκίνησε με μία ελαφρά εδαφική υπεροχή του ΑΟ Μυκόνου στο ξεκίνημα χωρίς όμως δημιουργήσει ευκαιρίες. Πρώτη καλή στιγμή στο ματς έγινε στο 9' με ένα καλό μακρινό σουτ του Ξένου το οποίο κατέληξε άουτ.
Ο Α.Ο. Μυκόνου θα καταφέρει να προηγηθεί στο 12' μετά από ένα δυνατό πλάγιο του Ξένου το οποίο δημιούργησε σύγχυση στην της Άνω Μεράς, και τον Ρ. Ράγια να την εκμεταλλεύεται με σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή κάνοντας έτσι το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Τρία λεπτά αργότερα η Άνω Μερά θα απειλήσει με τον Τουρέ να κάνει το σου ,αλλά ο Σαββόπουλος απέκρουσε. Στο 26' Ο Αμπαδίνης μετά από σέντρα του Χ.Ράγια σε θέση πλάγια μέσα στην περιοχή δεν πιάνει όπως θέλει το σουτ και χάνει την ευκαιρία.
Η Άνω Μερά θα απηλείσει ξανά μετά από κόρνερ του Κουτσούκου, ο Τουρέ σουτάρει από κοντά όμως ο Σαββόπουλος θα σώσει με τα,στην πρώτη μεγάλη στιγμή των φιλοξενούμενων.
Πρώτη καλή ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο για τον Α.Ο. Μυκόνου καθώς μετά από σέντα ο Αμπαδίνης θα πάρει τη πρώτη κεφαλιά και ο Μπαλλής θα σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ θα ακυρωθεί καθώς θα υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν στο 59' με Γιόγιο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό γωνιακό σουτ σκοράρει κάνοντας το 1-1 για την ομάδα του.
Μετά την ισοφαρίσει οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να πιέζουν, φτάνοντας στο 2-1 στο 82΄ με τον Ασημομύτης Ν. ανατρέπει τον Μουρουζίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Τσιαλμάς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του.
Η Άνω Μερα θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Θεοδώρου να κάνει μια κεφαλιά στο 93΄ η οποία όμως κατέληξε άουτ.
Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο Α.Ο. Μυκόνου φτάσει στο 7 βαθμούς και θα παραμείνει στη 2η θέση της βαθμολογίας ενώ η Άνω Μερά θα μείνει χωρίς βαθμούς.
Διαιτητής: Καλορογιαννης, βοηθοί Γρυπάρης και Υφαντίδης
Συνθέσεις
Α.Ο. Μυκόνου (Θ. Παχατουρίδης):  Σαββόπουλος, Ράγια Χ, Ράγια Ρ (Μωυσίδης), Καρατζάς, Μπαλής, Αργυρόπουλος, Αμπαδίνης (Τσαλμας 70΄),Ξένος, Μουρουζίδης, Μύρτινας, Μπάμπακαρ (Πετράι 79΄)

Α.Σ. Άνω Μερά (Κ. Συριανός): Τζάβρας, Ανδρικόπουλος, Κουτσούκος, Θεοδόρου, Κεραμιδάς, Ασημομύτης Α. (Koυκάς 67' ), Ασημομύτης Ν.,Μπουσάι, Τουρέ, Γιόγιος, Ράπαϊ (45' Δήμα)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares