Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 20:31

Νίκη με ανατροπή για τον Α.Ο. Πάρου στη Σίφνο

Ο γηπεδούχος Πανσιφναϊκός έψαχνε τους πρώτους του βαθμούς στο «μίνι» πρωτάθλημα για την παραμονή στην Α’ κατηγορία κόντρα στην ομάδα του Α.Ο. Πάρου που ήθελε το θετικό αποτέλεσμα ώστε να παραμείνει στις 2 πρώτες θέσεις που δίνουν και την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και ευτύχισαν μόλις στο 3’ να προηγηθούν στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (που κέρδισε ο Α. Κίτσαλης μετά από πολύ όμορφη προσωπική ενέργεια) από τον Ατσόνιο. Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο παιχνίδι αλλά χωρίς να έχουν τη μεγάλη φάση για να φέρουν το ματς στα ίσα με εξαίρεση ένα συρτό σουτ από τον Κληρονόμο που πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ρώτα που έπαιξε στη θέση του τερματοφύλακα αντικαθιστώντας τον τραυματία και μόνιμο βασικό γκολκίπερ του Πανσιφναϊκού Κάραβο. Ότι δεν κατάφεραν σε αυτή τη φάση στο 20’ οι παίκτες του Α.Ο.Π. το κατάφεραν στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Χατζία να εκμεταλλεύεται μια ολιγωρία των παικτών του Πανσιφναϊκού και να κάνει στο 45’ το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με ανεβασμένη ψυχολογία και μόλις στο 49’ έκαναν την πλήρη ανατροπή με τον αρχηγό της ομάδας τους τον Αρκουλή να κάνει το 1-2 με ένα όμορφο πλασέ στην αριστερή γωνία του Ρώτα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 53’ άγγιξαν την ισοφάριση όταν από περίτεχνη προσπάθεια και σέντρα του Ατσόνιου ο Δεπάστας έπιασε την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής του Βασιλάρη που όμως έδιωξε κρατώντας το σκορ υπέρ της ομάδας του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στη συνέχεια της φάσης οι παίκτες του Α.Ο.Π. βρέθηκαν στην αντίπαλη περιοχή και σε μια μπαλιά με στόχο τον Αρκουλή ο γκολκίπερ του Πανσιφναϊκού ανέτρεψε τον μεσοεπιθετικό των φιλοξενουμένων με τον διαιτητή του αγώνα κ. Ζαράνη να δείχνει το σημείο του πέναλτι και να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα των τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αρκουλής ο οποίος νίκησε τον Τσέλιο που πήρε τη θέση του Ρώτα κάτω απ’ τα δοκάρια της εστίας του Π.Α.Σ. και στο 56’ έκανε το τελικό 1-3 για την ομάδα του αφού στα λεπτά που ακολούθησαν τίποτα δεν άλλαξε στο σκορ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους φιλοξενούμενους να μένουν «ζωντανοί» στο κυνήγι των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Α’ κατηγορία και τους γηπεδούχους σαφώς προβληματισμένους αλλά αποφασισμένους να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά που θα φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Πανσιφναϊκός Α.Σ. - Α.Ο. Πάρου: 1 - 3

Σκόρερς: 3’ Ατσόνιος (π).

45’ Χατζία, 49’, 56’(π) Αρκουλής.

Διαιτητής: Ζαράνης Γ.

Βοηθοί: Ρούσσος Ι., Γρυπάρης Μ.

Πανσιφναϊκός Α.Ο. (Γκούμας): Ρώτας, Λεμπέσης Γρ., Λεμπέσης Σ. (74’ Μαυρογιάννης), Διαρεμές Γ., Διαρεμές Θ., Τσέλιος, Ατσόνιος, Κίτσαλης Α., Συνοδινός (86’ Λεμπέσης Μ.), Κίτσαλης Γ., Γεωργούλης (46’ Δεπάστας).

Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Βασιλάρης, Φραντζεσκάκης (46’ Γιουρτζίδης), Χασάνι (Κότσαρης), Senka, Μπαρμπαρήγος, Χατζία, Αρκουλής, Κορτιάνος, Τριανταφυλλίδης, Κληρονόμος (88’ Τσούκε), Νίκας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares