Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 22:03

Νίκησε 2-0 και… ελπίζει ακόμα

Σε ένα ματς πολύ δυνατό ματς, με πολύ ένταση και από τις δύο ομάδες, λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον ΑΟ Μυκόνου όμως να είναι ανώτερος, να έχει ένα δοκάρι και τελικά να κατακτά δίκαια μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Α.Ο. Σύρου με σκορ 2-0.

Με τη συγκεκριμένη νίκη η ομάδα της Μυκόνου παραμένει μόλις 5 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Πανθηραϊκό και ελπίζει σε στραβοπάτημα που θα τον φέρουν σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Πανθηραϊκό.
Αν και στο πρώτο ημίχρονο ο δυνατός άνεμος που φυσούσε στο γήπεδο του Κόρφου, ευνοούσε τον ΑΟ Σύρου δε κατάφερε να τον εκμεταλλευτεί, καθώς η πρώτη καλή στιγμή στο ματς έγινε στο 22' με τον Μουρουζίδη να βγαίνει μόνος του τετ α τετ απέναντι στον Πρίντεζη όμως τον τελευταίο να αποκρούει.
Η ομάδα της Σύρου θα καταφέρει να απειλήσει στο 44 με τον Μουράι να εκτελεί φάουλ το οποίο όμως πέρασε ένα μέτρο πάνω από το δοκάρι του Σαββόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. Μυκόνου θα καταφέρει να προηγηθεί στο 59’ με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξένου από περίπου 40-45 μέτρα. Το γκολ του έμπειρου μέσου του ΑΟ Μυκόνου βάζει υποψηφιότητα ως ένα από τα καλύτερα της χρονιάς.
Στο 61΄οι γηπεδούχοι έχασαν μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Μουρουζίδη να βρίσκεται για ακόμη μία φορά απέναντι στον Πρίντεζη, όμως από θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ, σύριζα από το κάθετο δοκάρι.
Στο 82' ήρθε η σειρά του Πετράι να χάσει μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του ΑΟ Μυκόνου, όταν σε αντεπίθεση βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Πρίντεζη, ο οποίος είπε όχι στον παίκτη του Α.Ο. Μυκόνου, εξουδετερώνοντας το 2ο τετ α τετ στο παιχνίδι.
Τελικά το 2-0 για τους Μυκονιάτες ήρθε στο 86΄, όταν μετά από σέντρα του Πετράι, ο Αμπαδίνης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Καλορογιάννης και βοηθοί οι κ.κ. Μουτάφης - Καλόγερας
Συνθέσεις
Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ράγια Χ., Ξένος (71’Τόμπρος), Αργυρίου, Καρατσάς, Μπαλλής, Αμπαδίνης, Μπάμπακαρ (87΄ Ράγια Ρ.), Πετράι, Χιλάι (90’ Βερώνης), Μουρουζίδης.
Α.Ο. Σύρου (Βαρθαλίτης): Πρίντεζης, Καρίμαλης, Βαβουράκης, Κόκαλης, Μουράι (90’ Καπετανάκης), Ρούσσος, Γκούφας (75’ Φραγκιάς), Μπαλόπητας, Λούσας, Ραμπαβίλας, Αμπντούλ.

VATHMOLOGIA 3 4

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares