×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 643

Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 11:01

Έκλεισε με… διπλό στη Μύκονο!

Η Θύελλα Καμαρίου κατάφερε να κλείσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν με μια εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Α.Ο. Μυκόνου με σκορ 0-1. Οι γηπεδούχοι από την άλλη αν και έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση σε όλο το ματς δε κατάφεραν να σκοράρουν όμως δόθηκαν ευκαιρίες σε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς έγινε από πλευράς Α.Ο. Μυκόνου από τον Ράγια Ρολάντο, ο οποίος σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Μουρουζίδη να σουτάρει όμως θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας της Θύελλας.

Η ομάδα της Σαντορίνης θα απειλήσει για πρώτη φορά στο 38’ με σουτ του Ποτουρίδη το οποίο θα καταλήξει άουτ. Την ίδια κατάληξη θα έχει και το σουτ του Γιάννη ένα λεπτό αργότερα.

Οι Μυκονιάτες θα χάσουν μια μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο 41’ με τον Μορουζίδη να βγαίνει μόνος του στην αντεπίθεση όμως πλασέ όμως θα περάσει από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ανδρούτσου και θα καταλήξει άουτ.

Τελευταία καλή ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο έγινε από τον Ερρίκο για την Θύελλα ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Σαββόπουλο, όμως το πλασέ του το απόκρουσε ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Μυκόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 67’ ο Ερρίκος πάλι θα βρεθεί μέσα στη μεγάλη περιοχή και θα σουτάρει, όμως η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει άουτ, και τρία λεπτά αργότερα θα σουτάρει ο Μπάμπακαρ χωρίς όμως να βρει στόχο.

Η ομάδα της Σαντορίνης θα πετύχει το γκολ που τελικά θα της δώσει και τη νίκη, στο 86΄με τον Ποτουρίδη να βρίσκεται μόνος του μέσα στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ να κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

Ο Α.Ο. Μυκόνου θα φτάσει πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 89΄, καθώς μετά από ένα κόρνερ του Ξένου ο Αργυρίου θα πιάσει τη κεφαλιά όμως η μπάλα θα χτυπήσει στο δοκάρι και θα καταλήξει άουτ.

Με αυτή τη νίκη η Θύελλα κλείνει με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, τερματίζοντας στην 3η θέση της 2ης φάσης του πρωταθλήματος με 16 βαθμούς, ενώ ο ΑΟ Μυκόνου κατέκτησε την 2η θέση με 22 βαθμούς.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλορογιάννης, και βοηθοί οι κ.κ. Αγγέλου και Κουκά.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου ( Παχατουρίδης) : Σαββόπουλος, Ράγια Χ., Ξένος, Αργυρίου, Τόμπρος, Μπαλής, Αμπαδίνης (74΄Βερώνης Μ.), Μπάμπακαρ (83΄Βερώνης Κ.), Χιλάι, Ράγια Ρ. (Μπομπάι 63’), Μουρουζίδης

Θύελλα Καμαρίου (Καλιακούδας): Ανδρούτσος, Λυγνός, Μπρίτσα (74΄Σάμπα), Δημητρακόπουλος, Σπανός, Φίλων, Ερρίκος, Γιάννης, Ποτουρίδης, Δαβίλας, Βλαβιανός (90’ Καψάλης)

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares