Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 20:16

Και επίσημα ο Σκούπρας... ''Δεμένος με τη Νάξο''

FLERIANOS SKOUPRAS

Ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες της μεταγραφικής περιόδου, ο Κώστας Σκούρας ανήκει και επίσημα εδώ και λίγη ώρα στο δυναμικό του Πανναξιακού, επιβεβαιώνοντας έτσι στο απόλυτο το χθεσινό ρεπορτάζ του S.C.


Ο Σκούπρας, που είχε προτάσεις ακόμα και από ομάδες της Football League, έδειξε σε όλους μας στο πέρασμα του κατά το πρώτο μισό του περσινού πρωταθλήματος ότι, είναι παίκτης που μπορεί παίξει ηγετικό ρόλο στον Πανναξιακό και να αποτελέσει το ''βαρύ πυροβολικό'' στο οπλοστάσιο του Γιώργου Προμπονά, καθώς συνδυάζει αμυντικές, οργανωτικές και εκτελεστικές ικανότητες.


Το 2010-2012 αγωνιζόταν για λογαριασμό του Τύρναβου στη Γ' εθνική, το 2012-2013 στην ΑΕ Λαρισας Β' εθνική και την περίοδο 2013-2014 επιστρέφει στον Τύρναβο Β' εθνικη.2014-2015 στα Τρίκαλα 36/36 συμμετοχές, ενώ πέρυσι μετά το πέρασμα του από τον Πανναξιακό, συνέχισε στον Απόλλωνα Λάρισας, όπου κατέκτησε το Νταμπλ. Επίσης απαριθμεί 8 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.


Η Επιτροπή Μεταγραφών της ομάδας, παρά τις δελεαστικές προτάσεις που είχε ο Κώστας Σκούπρας, με έξυπνους χειρισμούς, κατάφερε να αποσπάσει την θετική απάντηση του παίκτη, ο οποίος χθες πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε στο δελτίο μεταβολών για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της Νάξου.


Λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο ίδιος δήλωσε αποκλειστικά στο sportcyclades.gr:
''Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και θα αγωνιστώ και πάλι με τη φανέλα του Πανναξιακού. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν ότι με ήθελαν, με προσέγγισαν με σωστό τρόπο και έτσι καταλήξαμε σε συμφωνία. Είχα αρκετούς λόγους να υπογράψω στον Πανναξιακό, αφού με τον τόπο με δένουν προσωπικές σχέσεις, που κατά κάποιο τρόπο με δένουν με το νησί. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τις άλλες ομάδες για το ενδιαφέρον τους και που ξέρεις; Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστούμε''.


Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Η επιτροπή μεταγραφών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σκούπρα Κωνσταντίνο.
Γνωστός από το πέρασμα του στην ομάδα κατά το πρώτο μισό της περσινής περιόδου αποτέλεσε διακαή στόχο πολλών σωματείων σε όλη την επικράτεια.
Η κοινή φιλοσοφία, το άριστο κλίμα και η προοπτική την επίτευξης των στόχων του σωματείου ήταν καθοριστικοί παράγοντες για την υπογραφή του ποδοσφαιριστή.
Τα μέλη του Δ.Σ. του ευχόμαστε υγεία και δύναμη ώστε να πραγματοποιήσει κάθε στόχο του.


ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                        ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares