×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 22:05

Καραδοκεί η Λάβα, πανίσχυρη στην έδρα της

Επιστροφή στην δράση για την Λάβα Εμπορείου, μετά το καθιερωμένο ρεπό της.

Μαζί με την Θύελλα συνθέτουν ένα δυναμικό παζλ, αφού πορεύονται στην βαθμολογία. Οι δύο ομάδες της Σαντορίνης ακολουθούν πιστά τα χνάρια του Πανθηραϊκού. Ενεργό αλλά και με πρωταγωνιστικό ρόλο το νησί, θαυμάζει και απολαμβάνει τα δύο σωματεία του.


Αυτή την φορά το γήπεδο των Φηρών θα ανοίξει τους προβολείς του, μιας και ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, για να υποδεχτεί την πάντα δυνατή μέσα στην έδρα της Λάβα και τον αξιόλογο ΑΟ Πάρου.

Μπορεί η διαφορά τους την φετινή σεζόν να είναι μεγάλη, ωστόσο οι ιθύνοντες της γηπεδούχου ομάδας, γνωρίζουν πολύ καλά τι κινδύνους παραμονεύει αυτή η συνάντηση. Άλλωστε η ομάδα της Πάρου έχει αποδείξει ότι δύσκολα χάνει φέτος.

Η Λάβα έχει να επιδείξει πολλά ωστόσο. Μαθημένη στα δύσκολα, συνέχισε να δαμάζει με την αγωνιστική της νοοτροπία τα Κυκλαδίτικα γήπεδα. Η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, σφράγισε την μέχρι τώρα πορεία της.

Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι η ανάσα της.. ακούγεται στους δύο συνοδοιπόρους της δεύτερης θέσης, αφού ο ένας βαθμός που τους χωρίζει, μόνο σιγουριά δεν θα μπορούσε να προσφέρει σε Θύελλα και Άνω Μερά..

Κάλεσμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας στο Facebook:

sohgloghsoighseoighodighjseopgihjdpogjdph.jpg

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν σαν πρώτος ο Ρούσσος, με βοηθούς τους Νομικό και Βάιλα.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο των Φηρών το Σάββατο στις 19:00.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares