Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 01:41

Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή για τον Πανσιφναϊκό

Πολύ σκληρός για να «πεθάνει» φάνηκε ο Πανσιφναϊκός που κατάφερε την ολική ανατροπή (2-1) απέναντι στον Μαρπησσαϊκό πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη μετά από δύο μήνες.

MVP της αναμέτρησης ο Αντώνης Ατσόνιος, που στα 41 του χρόνια συνεχίζει να δείχνει στον δρόμο στους μικρούς του Πανσιφναϊκού με τον ίδιο να είναι ο δημιουργό του 1-1 και αυτός που στο 90΄έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, γκολ που πανηγύρισε και αφιέρωσε στον πατέρα του που βρισκόταν στην εξέδρα του γηπέδου.

Ο Μαρπησσαϊκός με αυτή την ήττα έχασε την μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το «στραβοπάτημα» του ΑΟ Σερίφου και απομακρύνθηκε από την τρίτη θέση, την οποία πλέον για να καταλάβει θα πρέπει να κάνει το 2 στα 2 με Παμμηλιακό εντός και ΑΟ Σερίφου εκτός.

Έλαμψε ο «μικρός»

«Σε λίγα χρόνια θα τρίβουν τα μάτια του με του μικρούς που έχουμε» μας δήλωσε ο πολύπειρος Ατσόνιος, καθώς αν υπήρχε τίτλος για τον δεύτερο MVP αυτός θα άνηκε δικαιωματικά στον 15χρονο γκολκίπερ του Πανσιφναϊκού Ποριώτη που ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι, όταν οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Η ομάδα της Μάρπησσας παρά τις πολλές απουσίες μπήκε στο παιχνίδι με επιθετικούς προσανατολισμούς και κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες με το 0-1 να έρχεται στην εκπνοή του πρώτου μέρους, όπου ο Βιτζηλαίος με ατομική προσπάθεια πέρασε 2 παίκτες του Πανσιφναϊκού και πλάσαρε εύστοχα.

Είχε εμπειρία

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Μαρπησσαϊκο να ψάχνει ένα δεύτερο γκολ, αλλά τον Πανσιφναϊκό να πατάει όλο και καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μετά το μέσο της επανάληψης να παίρνει τα ηνία του αγώνα.

Στο 84΄ο Ατσόνιος που είχε «βάλει» την εμπειρία του στο παιχνίδι των γηπεδούχων, έκλεψε την μπάλα, σέντραρε, με τον Σπύρο Λεμπέση να πιάνει ανάποδη κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ανουσάκη.

Στη συνέχεια ο Μαρπησσαϊκός πέτυχε ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ η ολική ανατροπή ήρθε από τον Ατσόνιο στις καθυστερήσεις, με τον Σιφνιό παίκτη να δέχεται σέντρα του Γεωργούλη μέσα στην περιοχή και με περίτεχνη ενέργεια να «αδειάζει» την άμυνα του Μαρπησσαϊκού και να πλασάρει ψύχραιμα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Ευχαριστούμε

Ο πρόεδρος του Μαρπησσαϊκού κ. Πρόδρομος Μαμάσης σε επικοινωνία που είχαμε θέλησε εκ μέρους του ίδιου και της διοίκησης του Παριανού σωματείου να στείλει τις δημόσιες ευχαριστίες του στην διοίκηση του Πανσιφναϊκού για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν οι άνθρωποι της Σίφνου στην αποστολή της ομάδας του στη Σίφνο.

Επίσης ο κ. Μαμάσης τόνισε τις δυσκολίες που έχει ο όμιλος λόγω των μετακινήσεων. Τέλος τόνισε ότι ο Μαρπησσαϊκός παρά τις απώλειες που έχει, θα παλέψει μέχρι το τέλος για να κερδίσει την Τρίτη θέση και να πάρει το εισιτήριο για τη 2η φάση του πρωταθλήματος.

Διαιτητής ήταν ο Γουίνδος Ρούσσος με βοηθούς του Γιάννη Ρούσσος και Άγγελο Βαρθαλίτη.

Συνθέσεις

Πανσιφναϊκός (Δημητριάδης): Ποργιώτης, Φράγκος, Χρύσος, Διαρεμές (73΄Ζαμπέλης), Ναδαλής, Λεμπέσης Γ., Ατσόνιος Α., Λυκογιάννης, Γεωργούλης, Φραγκιάς (79΄Σαϊλοβιτς), Λεμπέσης Σ.

Αναπληρωματικοί: Μενεγάκης, Ατσόνιος Χ., Κάραβος, Χουζούρης, Βελλής

Μαρπησσαϊκός (Γαβαλάς): Ανουσάκης, Παπαδόπουλος, Φρατζής, Τζανακόπουλος Μ., Βιτζηλαίος, Τσιγώνιας, Γεμελιάρης, Κρητικός Δ., Γκέμπορις (73΄Κρητικός Σ.), Βράπι, Τζανακοπουλος Κ.

Αναπληρωματικοί: Τζανακόπουλος Γ., Μανιώτης

Η Βαθμολογία και οι αγώνες που μένουν

2018-03-19_2.jpg

13η Αγωνιστική

Ομάδες Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα
Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ - Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ Σάββατο 24/03/18 16:00
Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΙΦΝΟΥ Κυριακή 25/03/18 15:00

14η Αγωνιστική

Ομάδες Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα
Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ - ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ Σάββατο 31/03/18 16:00
Μ.Ε.Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΡΟΥ Σάββατο 31/03/18 18:30
Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ - Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΙΦΟΥ Κυριακή 01/04/18 13:00

-

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares