Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 04:50

Νίκη πρωτιάς στην Πάρο για τον ΑΟ Μυκόνου [pics-vids]

Ο ΑΟ Μυκόνου πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-2 κόντρα στον ΑΟ Πάρου στο γήπεδο της Παροικιάς και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα τους 1ου ομίλου της Β΄φάσης του πρωταθλήματος.

Σε ένα ματς, όπου τα κυρίαρχα στοιχεία ήταν οι εντάσεις και τα νεύρα, ο ΑΟ Μυκόνου με ολική ανατροπή έκαμψε την αντίσταση του ΑΟ Πάρου, που είχε καλή απόδοση στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά στην επανάληψη περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι.

Στα θετικά της αναμέτρησης η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο της Παροικιάς που έδωσε το βροντερό παρόν, δημιουργώντας μία ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, ενώ στα αρνητικά καταγράφηκαν οι συνεχόμενες διακοπές στο παιχνίδι λόγω του δυνατού παιχνιδιού που ανάγκασε τον κ. Καλόγερα να καταλογίζει τα φάουλ το ένα μετά το άλλο, πράγμα που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΑΟ Μυκόνου, οι οποίοι στις δηλώσεις τους μίλησαν για κακή παρουσία των διαιτητών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη της μητέρας του ενωσιακού προπονητή Γιώργου Μοστράτου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Τα γκολ

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τον ΑΟ Πάρου να μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 14΄, όταν ο Τριανταφυλίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Σαββόπουλος απόκρουσε την μπάλα που στρώθηκε στον Γιουρτζίδη που ακολουθούσε την φάση και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Οι πανηγυρισμοί του ΑΟ Πάρου δεν κράτησαν πολύ, καθώς αμέσως μετά τη σέντρα, ο Αλεξανδρόπουλος με μπαλιά που έκοψε στα δύο την άμυνα των γηπεδούχων έβγαλε σε θέση βολής τον Αλμπάνη, ο οποίος με κλασική κίνηση φορ, απελευθερώθηκε και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1, σκορ το οποίο έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το παιχνίδι άναψε, με τις προσωπικές μονομαχίες και τα δυνατά μαρκαρίσματα να φέρνουν γκρίνια προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος είχε να διαχειριστεί ένα παιχνίδι που σε κάθε του λεπτό «μύριζε μπαρούτι».

Το νικητήριο γκολ ήρθε από τον Κρίτσα στο 71΄, με τον ικανότατο επιθετικό να σουτάρει από διαγώνια θέση στην γωνία της μεγάλης περιοχής και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χανιώτη.

Ο ΑΟ Μυκόνου δημιούργησε φάσεις με τις οποίες θα μπορούσε να είχε διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ, το οποίο τελικά έμεινε στο 1-2, με τους Μυκονιάτες να αναχωρούν με μισθωμένο σκάφος, έχοντας στις αποσκευές τους ένα χρυσό τρίποντο.

Διαιτητής ήταν  ο Αντώνης Καλόγερας  με  βοηθούς  τον Γιάννη  Κουζούμη  και την κυρία Ιουλιανή  Ψαρρά

ΑΟ  Πάρου (Τριανταφυλάκος): Χανιώτης,  Καντιώτης,  Σωτηρόπουλος,  Παπαθεοδώρου (63΄Ζγουράτι), Πρίνα (76΄Τσόκα), Τσούκε, Αρκουλής, Γαβαλάς (73΄Γκιόκα), Γιαννούλης, Τριανταφυλλίδης, Γκιουρτζίδης.

Αναπληρωματικοί:  Μπλάκα, Πανταζής, Μέξι, Πάπα

ΑΟ  Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ράγια, Μπάμπακαρ, Μπαλλής, Αμπαδίνης, Αργυρός, Ντουσάι, Kρίτσας (83΄Πανέτας), Αλμπάνης (91΄Καραΐνδρος), Αλεξανδρόπουλος, Παντελής (90΄Παπαδόπουλος)

Αναπληρωματικοί: Καρατσάς, Βαρουξής, Παπάς, Μπομπάι.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Β΄φάσης

2018-04-15.jpg

Η αναμέτρηση όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το sportcyclades.gr

 

Οι φίλαθλοι του ΑΟ Πάρου 

 

Φωτογραφίες από τον αγώνα

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares