Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 23:18

Σηκώνουν μανίκια στην Άνω Μερά και κοιτούν την επόμενη ημέρα

Η Άνω Μερά για ακόμη μια σεζόν απέδειξε αυτό για το οποίο... ψιθύριζαν στα ποδοσφαιρικά στέκια της Μυκόνου και γενικά των Κυκλάδων. Δηλαδή ότι αποτελεί ένα σύνολο που ήταν... χτισμένο να κάνει πρωταθλητισμό.

Το γεγονός ότι τερμάτισε στην 1η θέση του 1ου ομίλου και στη συνέχεια στους αγώνες κατάταξης γνώρισε την ήττα στο α' ματς με τον ΑΟ Μυκόνου δεν.. εκμηδενίζει την προσπάθεια που έγινε από τους παίκτες του Νίκου Τζιόβα και τη διοίκηση.

Άλλωστε, ο σύλλογος από το όμορφο νησί των Κυκλάδων σταθερά τα τελευταία τρία χρόνια δείχνει ότι κάνει βήματα προόδου, με τη λέξη "πρωταθλητισμός" να έχει ριζωθεί για τα καλά στα ενδότερα της ομάδας.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με την Άνω Μερά να έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο εντός των τεσσάρων γραμμών και διοικητική σταθερότητα, κάτι που θα ζήλευαν αρκετοί ερασιτεχνικοί σύλλογοι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας.

Πλέον, άπαντες καλούνται να κοιτάξουν την επόμενη μέρα που θα βρει το σωματείο να συμμετέχει στην Α' ΕΠΣ Κυκλάδων. 

Το πλάνο όπως αναφέρουν πηγές που προέρχονται από τα ενδότερα του συλλόγου, ουσιαστικά δείχνει ότι μέσα στο σαββατοκύριακο θα γίνει ένα μίνι συμβούλιο προκειμένου να οριστεί η ημερομηνία που θα λάβει χώρα η Γενική Συνέλευση, ενώ, θα παρθεί και η απόφαση για το αν θα γίνουν εκλογές τον Ιούλιο. 

Στόχος αποτελεί το διοικητικό συμβούλιο, του οποίου η θητεία ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, να δυναμώσει και να αποκτήσει βάθος και δύναμη, προκειμένου, η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να κυνηγήσει το πρωτάθλημα για ακόμη μια σεζόν.

Αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Πέτρος Σταυρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα χρονιά και στους στόχους της Ανω Μερά λέγοντας:

"Υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες που αρκετά ισχυροί και θέλουν να ασχοληθούν διοικητικά με την Άνω Μερά και τρια τέσσερα άτομα που είναι στην ομάδα κοντά αλλά δεν είναι εντός συμβουλίου που θα βοηθήσουν. Ενδεχομένως να προχωρήσουμε σε εκλογές μετά από απόφαση που θα παρθεί στο Δ.Σ. προκειμένου η Άνω Μερά να γίνει πιο δυνατή και να κάνει πρωταθλητισμό. Από εκεί και πέρα, προέχει η παραμονή κάποιων παικτών που μας έχουν αφήσει ικανοποιημένους με την απόδοση τους. Μιλάμε για παίκτες που είναι δοκιμασμένοι σαν χαρακτήρες πρώτα και μετά σαν ποδοσφαιριστές". 

36334533_2445599205454115_1870720877478281216_n.jpg

Ερωτηθείς για την πορεία της ομάδας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο γνωστός παράγοντας υπογράμμισε:

"Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας. Από την άποψη ότι και στο Κύπελλο προχωρήσαμε περισσότερο σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν και για το γεγονός ότι τα τρία τελευταία χρόνια είμαστε στην πρώτη τριάδα. Από εκεί και προέχει για εμάς η ομαδικότητα, ο αθλητισμός και στη συνέχεια έπονται οι στόχοι και οι πρωτιές". 

36326993_2445599158787453_3276946973243998208_n.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares