Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 15:44

Αέρας... ο Πανναξιακός από τη Σαντορίνη, (1-3) τον ΑΟ Πύργου και 6Χ6 [vid]

Τι και αν δέχθηκε το πρώτο του γκολ μετά από έξι ματς; Τι και εαν έμεινε πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Πύργου, ο Πανναξιακός επιβεβαίωσε το γεγονός ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα του 3ου ομίλου και στη Σαντορίνη επικρατώντας στο γήπεδο των Φηρών με 1-3 του ΑΟ Πύργου ξεφεύγοντας 5 βαθμούς από την ομάδα της Σαντορίνης.

Το συγκρότημα του Νόνι Λίμα έδειξε χαρακτήρα, κυρίως από τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ αφού μέσα σε 17' έφερε τούμπα το ματς και πλέον κοιτάζει με αισιοδοξία το β' γύρο όπου στόχος του αποτελεί να μην ηττηθεί σε κανένα ματς και να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο.

Του Αντώνη Κοραή 

Στο α' μέρος ο Πανναξιακός είχε την κατοχή με τον Πύργο να προσπαθεί να αμυνθεί και να... χτυπήσει στην κόντρα χωρίς να τα καταφέρει. Οι παίκτες του Νόνι Λίμα μπήκαν δυνατά και είχαν την κυριαρχία χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν. 

Στο β' μέρος ο Πανναξιακός πίεσε για να πετύχει πρώτος τέρμα, όμως ο Πύργος στο 63' προηγήθηκε με τον Μανώλη Νομικό, με τον Πανναξιακό που ξεχειλίζει από ποιότητα να φτάνει στη νίκη χάρη σε γκολ των Ζαφείρη στο 68', Κωστόπουλου με πέναλτι στο 79' και Καφετζή με κεφαλιά στο 89' μετά από κόρνερ του Πιτταρά.

Αυτή ήταν η έκτη νίκη του Πανναξιακού σε ισάριθμα ματς. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ.

3' Κόρνερ Μπονιάκου από αριστερά διώχνει ο Καλαμάτας, κεφαλιά Πιτταρά πάνω στην γραμμή ο Βαγγέλης Νομικός απομακρύνει με το κεφάλι. Η μπάλα φτάνει στο Χαμηλοθώρη που έκανε τη σέντρα από δεξιά κεφαλιά Κωστόπουλου όμως ο Καλαμάτας είπε ''όχι''.

18' Σέντρα απο δεξιά μέσα στην περιοχή ο Παπανικολάου με σουτ στην κίνηση στην αγκαλιά του Καλαμάτα.

28' Κόρνερ από δεξιά κεφαλιά Κωστόπουλου περνάει άουτ.

39' Σέντρα Κυλόγλου από δεξιά θα βρει τον Κελλίδη μέσα στην περιοχή ανάμεσα σε δυο αντιπάλους θα κατεβάσει ωραία τη μπάλα αλλά δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Τσαϊλάκη.

58' Ο Μπονιάκος έπαιξε το 1-2 με τον Ζαφείρη, με τον Μπονιάκο να δίνει στον Κωστόπουλο αριστερά που έκανε τη σέντρα στον επερχόμενο Λιμπερτά ο οποίος με σουτ στην κίνηση είδε τη μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

63' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ. Σουτ του Φύτρου έξω από την περιοχή ασθενής απόκρουση Τσαϊλάκη με τον επερχόμενο Μανώλη Νομικό να παίρνει το ριμπάουντ και από κοντά να μην δυσκολεύεται να κάνει το 1-0.

68' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. Τρομερό σουτ του Ζαφείρη έξω από την περιοχή και 1-1.

79' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. Με πέναλτι που κέρδισε ο Πανναξιακός, ο Κωστόπουλος ευστόχησε κάνοντας το 2-1

88' Ο Καλαμάτας διώχνει το σουτ του Παπανικολάου μέσα από την περιοχη.

89' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. Μετά από κόρνερ του Πιτταρά κεφαλιά ο Καφετζής και 1-3.

90+1' Κεφαλιά Κελλίδη ο Τσαϊλάκης μπλοκάρει.

Διαιτητής ήταν ο Ανδρικόπουλος με βοηθούς τους Μουτάφη και Τσάφο.

ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ (Αλέξης Κωνσταντόπουλος) Καλαμάτας, Κάτσος, Κολιουσης, Νομικός Β., (85' Κουντούρης) Κλουβάτος Στ., Νομικός Ι. (85' Κουκούλης), Νομικός Μ., Φύτρος Σολ. Κελλίδης, Κυλόγλου. Βουλγαράκης.

Αναπληρωματικοί οι: Καραμολέγκος, Βλαβιανός, Φύτρος Σ., Μπάκας, Κλουβάτος Κ.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Νόνι Λιμα) Τσαϊλάκης, Σέμε, Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Παπανικολάου, Πιτταράς, Λυμπερτάς (71' Μοσχονάς), Μπονιάκος, Ζαφείρης (89' Καράι), Καφετζής, Τσουρής (90+3' Στρατούρης).

Στον πάγκο οι Βιλλαντώνης, Μπροκάκης, Κρητικός, Λογοθέτης.

 

awd_3f6f5.jpg

Δείτε ολόκληρο το ματς όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares