Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 12:50

Νέος προπονητής στον Πάγο ο Χρήστος Φωκάς

Ο Χρήστος Φωκάς αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης του Πάγου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αλλαγή προπονητών θα έχουμε όπως όλα δείχνουν στους πάγκους του ΑΟ Πάγου και του ΑΟ Σύρου, καθώς μετά την φημολογία ότι ο Νίκος Βουτσίνος τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση του ΑΟ Σύρου, ήρθε σήμερα η ανακοίνωση στου Πάγου που γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας με τον πρώην προπονητή του ΑΟ Σύρου, Χρήστο Φωκά.

Ο Φωκάς κατόρθωσε να φέρει τον ΑΟ Σύρου με την ολοκλήρωση του α' γύρου στην 2η θέση με προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από τον ΑΟ Μυκόνου, μετρώντας σε 8 ματς, έξι νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες.

 Η ανακοίνωση του ΑΟ Πάγου:

«Ο Α.Ο. Πάγου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο προπονητή κ. Χρήστο Φωκά. Είμαστε σίγουροι ότι οι προπονητικές του ικανότητες αλλά και ο χαρακτήρας του, θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα μας, για να ανταπεξέλθει στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο κ. Φωκάς αναλαμβάνει το ανδρικό τμήμα της ομάδας. Επίσης, θα αναλάβει το Κ18(σε συνεργασία με τον προπονητή των υποδομών της ομάδας, κ. Άκη Μπελεγρίνη). Χρήστο καλωσόρισες στη μεγάλη οικογένεια του ΑΟ Πάγου!».

Για το Δ.Σ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares