Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 17:50

«Εκτόξευση» με Σακελλαρίου ο ΑΣ Ίου

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου δίνει τα χέρια με τον προπονητή του ΑΣ Ίου Θόδωρο Καραβά που ήταν αυτό που έχει κινήσει τα νήματα ώστε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ υπογράψει στην ομάδα του νησιού. Ο Λευτέρης Σακελλαρίου δίνει τα χέρια με τον προπονητή του ΑΣ Ίου Θόδωρο Καραβά που ήταν αυτό που έχει κινήσει τα νήματα ώστε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ υπογράψει στην ομάδα του νησιού.

Κοντά στην μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του βρίσκεται ο ΑΣ Ίου, η διοίκηση του οποίου έχει συμφωνήσει σε όλα με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Λευτέρη Σακελλαρίου και αυτό που μένει είναι η επισημοποίηση της μεταγραφής.

Ο 32χρονος που οι περισσότεροι γνωρίσαμε από το πέρασμα του στον ΠΑΟΚ, έχει επίσης αγωνιστεί με τον Πανθρακικό στην super league. Άλλες ομάδες που έχει κατά το παρελθόν φορέσει την φανέλα τους είναι επίσης οι: Φωστήρας, Εθνικός Αστέρας, ΑΟ Κέρκυρα, Λιούμπιμετς (Βουλγαρία), Α.Ο. Χανιά, Κισσαμικός, Α.Ε. Ηρακλείου, ΑΕ Ζακακίου (Κύπρος), Πανελευσινιακός, Αστέρας Ιτέας, Τριγλία Ραφήνας.

Ο Σακκελλαρίου, που έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ήδη έχει πραγματοποιήσει κάποιες προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Θόδωρου Καραβά, ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε να εκδοθεί νωρίτερα το δελτίο του και για να λάβει μέρος στον τελευταίο αγώνα μπαράζ της ομάδας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αυτή η μεταγραφή οδεύει προς την ολοκλήρωση της, χάρη στις προσπάθειες που έχει καταβάλει ο προπονητής του συλλόγου, κ. Θόδωρος Καραβάς, που διατηρεί γνωριμία και άριστη σχέση με τον Λευτέρη Σακελλαρίου, με τον τελευταίο να είναι πλέον μόνιμος κάτοικος του νησιού, λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Βίντεο από την καριέρα του Σακελλαρίου 

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares