Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 14:26

ΑΟ Πύργου: Απλώνει δίχτυα... στη μεταγραφική αγορά της Σαντορίνης

Στον ΑΟ Πύργου το πρώτο θέμα έκλεισε και αυτό φυσικά είχε να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας του Αλέξη Κωνσταντόπουλου με το σύλλογο της Σαντορίνης.

Η δουλειά του νεαρού προπονητή άφησε ικανοποιημένο το διοικητικό σχήμα της διοίκησης που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνη στον τελευταίο για να συνεχίσει το έργο του.Άλλωστε πέρυσι, μετά από χρόνια αδράνειας, ο Πύργος όχι απλά λειτούργησε αλλά έφτασε μέχρι την Β' φάση έχοντας ανταγωνιστική παρουσία σε όλα τα επίπεδα.

Πλέον σειρά παίρνει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά με το στόχο να αποτελεί τη διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του κορμού και την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με ποδοσφαιριστές από τις γειτονικές ομάδες του νησιου. 

Άλλωστε, με δεδομένο ότι θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις από τους Θύελλα Καμαρίου και Πανθηραϊκό, θα ανοίξει ο δρόμος για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις της διοίκησης του κ. Νομικού με παίκτες που εφόσον ενσωματωθούν στο ρόστερ του Πύργου θα κάνουν τη διαφορά.

Μην ξεχνάμε ότι τα παραδείγματα των Σόλωνα Φύτρου και Γιάννη Συνολάκη είναι πρόσφατα, με τους δυο παίκτες που ήρθαν από Θύελλα και Πανθηραϊκό αντίστοιχα να δείχνουν με την ποιότητα τους ότι μπορούνε να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Εφόσον λοιπόν έρθουν ακόμη περισσότεροι παίκτες που πέρυσι είχαν παραστάσεις από την Γ' Εθνική, ο Πύργος θα αποκτήσει αίγλη και θα δοθεί η δυνατότητα στον κ. Κωνσταντόπουλο να έχει περισσότερες λύσεις σαν προπονητής. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares