Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 21:48

Αγχωτική νίκη του ΑΟ Σύρου… 3-1 τον ΑΟ Πάρου

Πιο δύσκολη από ότι δείχνει το τελικό 3-1 ήταν η νίκη που σημείωσε ο ΑΟ Σύρου απέναντι στον ΑΟ Πάρου.

Οι Παριανοί, κρατούσαν τον βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το 87’, καθώς από εκεί και πέρα ο ΑΟΣ με δύο στημένες φάσεις και ισάριθμες κεφαλιές – γκολ των Μαραγκού και Ραμπαβίλα πήραν το πολύτιμο τρίποντο.

Ο Κουκούλης άνοιξε το σκορ για τον Α.Ο. Σύρου στο 11’, αλλά ο Α.Ο. Πάρου δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε στο 21’ με τον Καμπάση.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-1 αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα και τους Παριανούς να ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία για να «χτυπήσουν».

Στο 86’ ο Γιώργος Ρούσσος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα, ο οποίος έφερε μία αρχική… αναστάτωση στην περιοχή της Πάρου, καθώς προσπάθησαν να τον κλείσουν στην εκτέλεση κόρνερ που είχε κερδίσει ο Α.Ο. Σύρου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Μαραγκός να βρεθεί αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή και με ωραία κεφαλιά στο 87’ να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο φινάλε της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας (91’) σφράγισε τη νίκη με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας μετά το γκολ που σημείωσε πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς ο μοναδικός λόγος που μπήκε στο παιχνίδι ήταν για να βοηθήσει την ομάδα του αν και τραυματίας.

Ο Α.Ο. Σύρου με τη νίκη αυτή παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα την οποία μοιράζεται με τον Πανναξιακό, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη για να αντιμετωπίσει τον Καρτεράδο.

Ο ΑΟ Πάρου, που για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο που θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Πανναξιακό.

Διαιτητής ήταν ο κ. Αγγέλου με βοηθούς τους Νομικό και Βαρθαλίτη

Α.Ο. Σύρου (Γιώργος Ρούσσος): Αναστασόπουλος, Σαμανίδης, Φιλίππου, Μαραγκός, Ντόγος (69’ Βαμβακούσης), Αργυρός, Ζουμπουνέλης, Οικονομόπουλος, Κουκούλης (96’ Σαγκινέτος), Χούρος, Λιέας (86’ Ραμπαβίλας, 94’ Φραγκιάς).

Επίσης στον Πάγκο ήταν: Σούμπιτσης, Σίγκας, Μουλίδης.

Α.Ο. Πάρου (Δημήτρης Τριανταφυλλάκος): Νίκας, Παπάς, Ρέλλας, Μπέτσα, Καμπάσης, Σωτηρόπουλος, Χύσκα, Γαβαλάς (82’ Τσαντάνης), Σαρρής, Γιαννούλης, Γιουρτζίδης.

Επίσης στον πάγκο ήταν: Ζγουράτι, Χαριστός, Σκιαδάς, Κούτσα, Βλάκας.

2019-11-03_3_9096b.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares