Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 09:59

Στον Άγιαξ Σύρου ο Γιάννης Αργυρός, πρώτη φορά συμπαίκτης με τον αδελφό του, Άγγελο

Αποτελώντας μία από τις σημαίες και τον πιο πιστό στρατιώτη του Πάγου όλα αυτά τα χρόνια, ο Γιάννης Αργυρός έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων στον χώρο του ποδοσφαίρου, όχι μόνο με την αγωνιστική του αξία, αλλά και με τον χαρακτήρα του.

Ο 27χρονος ακραίος αμυντικός, μετά από 12 χρόνια παρουσίας του στον Πάγο και την απόφαση της ομάδας να αποσυρθεί αποφάσισε να πει το ''ναι'' στους ανθρώπους του Άγιαξ Σύρου και πλέον αποτελεί μέλος της ομάδας, όπου θα πραγματοποιήσει και ένα από τα μεγαλύτερα τους θέλω... να παίξει για πρώτη φορά συμπαίκτης με τον αδελφό του Άγγελο, ο οποίος επίσης φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου.

Ο Αργυρός επισκέφθηκε πριν λίγο τα γραφεία του Άγιαξ Σύρου, όπου και έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Γιάννη Σκλαβούνο, υπογράφοντας το νέο δελτίο. «Ήρθε στην ομάδα μας ένας από τους καλύτερους Συριανούς ποδοσφαιριστές και το καλύτερο παιδί» είπε ο πρόεδρος του Άγιαξ αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Γιάννη ξεκίνησε από τη Σύρος 2002 και από τα 15 του χρόνια αποτελούσε μέλος του ΑΟ Πάγου, με εξαίρεση μία χρονιά που είχε προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στον Άγιαξ Σύρου.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε και στην πρώην του ομάδα, αλλά και το νέο βήμα στην καριέρα του: « Ήταν άσχημο αυτό που έγινε με τον Πάγο, έδωσα τα πάντα γι αυτή την ομάδα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες του νησιού, οι οποίες μου είχαν κάνει πρόταση και τις ευχαριστώ, αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να πω όχι στον Άγιαξ αφού θα είναι πολύ ωραία στιγμή αυτή που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά μαζί με τον αδελφό μου. Ευχαριστώ την διοίκηση του Άγιαξ Σύρου για την εμπιστοσύνη και ειδικά τον πρόεδρο κ. Γιάννη Σκλαβούνο».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares