Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 23:10

Ελλάς Σύρου: Σεβασμός στον Πανναξιακό αλλά και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα

Στην τελική ευθεία για την ώρα της αλήθειας και του ντέρμπι των Κυκλάδων... Ελλάς Σύρου εναντίον Πανναξιακού στις 3 μ.μ. της Κυριακής, σε ένα παιχνίδι εξαιρετικά κρίσιμο και πιθανότατα καθοριστικό για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι που ξεκίνησαν με ισοπαλία στην Πάρο ξέρουν ότι αν έχουν νέα απώλεια βαθμών θα έχουν μια πολύ δύσκολη αποστολή στη συνέχεια.

Από την άλλη και  μετά την ήττα της ΑΕ Πάρου το απόγευμα του Σαββάτου στην Σαντορίνη από τον Πύργο, γνωρίζουν ότι με τρίποντο παίρνουν κεφάλι στη βαθμολογία και θα κρατούν πλέον την τύχη τους στα δικά τους χέρια.

Αναμφίβολα στην Ελλάς Σύρου αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με τον Πανναξιακό ως έναν τελικό. Μπορεί να δίνουν μόλις το 2ο ματς από τα συνολικά οκτώ της δεύτερης φάσης όμως τόσο η δυναμική του αντιπάλου όσο και το βάρος της φανέλας του, καθιστούν το παιχνίδι της Κυριακής μείζονος σημασίας για την επίτευξη του στόχου τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα επισήμανε στο sportcyclades.gr ο αντιπρόεδρος της Ελλάς Θεόδωρος Πύργος. «Γνωρίζουμε τη δυναμική και σεβόμαστε την ιστορία του Πανναξιακού. Ξέρουμε ότι πάντα έχει ως στόχο να πρωταγωνιστεί και ότι η αποστολή μας θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Το αποτέλεσμα στην Πάρο όμως, πριν από μια εβδομάδα, δεν ήταν καλό για εμάς και οι τρεις βαθμοί στο ματς με τον Πανναξιακό είναι επιτακτική ανάγκη στην προσπάθειά μας στο Πρωτάθλημα. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας των δυο ομάδων που να ικανοποιήσει τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο. Ελπίζω μάλιστα ο κόσμος της Σύρου να δώσει βροντερό «παρών» στο ντέρμπι της Κυριακής και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη μας».

Στον αγωνιστικό τομέα στο απουσιολόγιο του Νίκου Βουτσίνου θα περιλαμβάνονται τα ονόματα των Ραμπαβίλα και Περιάλη που δεν θα αγωνιστούν. Αναμφίβολα δυο πολύ σημαντικές απώλειες για την ομάδα της Σύρου καθώς πρόκειται για παίκτες εξαιρετικά ποιοτικούς και γνώστες των ντέρμπι σε κυκλαδίτικο επίπεδο. Παρά τις σημαντικές απώλειες πάντως το σίγουρο είναι ότι η Ελλάς διαθέτει βάθος στο ρόστερ της ώστε να μπορέσει να τις καλύψει και να παρουσιαστεί όπως θέλει ο προπονητής της.    

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares