Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 15:25

Επιστολή δήλωσης εθελοντισμού απο τον Παμμηλιακό για το 9ο Πανκυκλαδικό

Επιστολή δήλωσης εθελοντισμού του Παμμηλιακού για το 9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών.

Στην προσπάθειά μας για την αθλητική, τουριστική και οικονομική ενίσχυση του νησιού μας, αναλάβαμε από την 21η έως και την 24η Ιουνίου 2014 να διοργανώσουμε στο νησί μας το 9ο ΠΑΝΚΥΚΛΑΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΟΥ «ευ αγωνίζεσθαι 2014», το οποίο αποτελεί την ετήσια γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή στις Κυκλάδες.

Έχοντας την εμπειρία των δυο προηγούμενων ετών που συμμετείχαμε, στην Πάρο το έτος 2012 και στην Νάξο το 2013, ο αριθμός των ατόμων που προσήλθαν στα νησιά αυτά ήταν περίπου τα 600-650 με συμμετοχή των ακαδημιών από την Σύρο, την Πάρο, την Νάξο και την Σαντορίνη.

Εμείς στην προσπάθεια μας να διευρύνομαι τις συμμετοχές των ακαδημιών έχουμε λάβει ήδη την θετική απάντηση από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Σαντορίνης, Σερίφου, Σίφνου, Πάρου, Μυκόνου, Σύρου, Νάξου, Κιμώλου και Κύθνου ήτοι συνολικά πρόκειται για το τουρνουά αυτό να φιλοξενηθούν στο νησί μας περί τα 800 άτομα (αθλητές και συνοδοί).

Στα πλαίσια της ανωτέρω πρωτοβουλίας μας θα θέλαμε να ζητήσουμε την βοήθειά σας ως εθελοντές σε διάφορους τομείς (πχ διαπιστεύσεις-έλεγχος αγωνιστικού χώρου-προμήθεια καθαρισμός αποδυτηρίων πριν από κάθε αγώνα-συνοδεία αποστολής των ομάδων - επίβλεψη κατά την διάρκεια των γευμάτων κλπ) έτσι ώστε να διεξαχθούν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς οι περισσότεροι από εσάς να σταθείτε αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθειά μας έτσι ώστε να διαφημίσουμε στο μέγιστο βαθμό την φιλοξενία του νησιού μας.

Ευελπιστούμε σε θετική ανταπόκριση σας τονίζοντας σας ότι η συνδρομή σας με αυτό τον τρόπο στο Σωματείο μας, θα δώσει μια σημαντικότατη βοήθεια σε εμάς διότι θα μπορέσουμε να διοργανώσουμε άρτια το τουρνουά αυτό και έτσι να διαφημίσουμε το νησί μας πανγκυκλαδικά.

Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όσοι αθλητές μας δεν έχουν προμηθευτεί με εμφάνιση της ομάδος μας το κόστος της είναι 12€. Η παραλαβή των γίνεται από την γραμματεία του συλλόγου κάθε Δευτέρα –Τετάρτη- Παρασκευή ώρες 18.00-20.30.

Τι ίδιες ανωτέρω ημέρες και ώρες παρακαλείστε να δηλώσετε και την συμμετοχή σας ως εθελοντής/τρια έτσι ώστε μέχρι την 10η Ιουνίου να σας συμπεριλάβουμε στον σχετικό κατάλογο δραστηριοτήτων μας.

Μήλος την 13η-05-2014

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Βαμβακάρης Μιχαήλ

Στυλιανός Λιβάνιος

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares