Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 17:04

Δύσκολη νίκη για τον Α.Ο. Μυκόνου‏

Σε ένα πολύ καλό ματς με θέαμα και φάσεις, και από τις δύο ομάδες, ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου με σκορ 4-3.

 Μόλις στο 4΄ ο Α.Ο. Μυκόνου θα απειλήσει με τον Ντένιζ να βγαίνει μόνος του στην αντεπίθεση μετά από λάθος της άμυνας, όμως το σουτ του βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπομπάι θα κλέψει στη μεγάλη περιοχή, και θα σουτάρει όμως η μπάλα θα περάσει ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι.

 Στο 14' μετά από εκτέλεση φάουλ ο ΠΑΣ Τήνου θα καταφέρει να προηγηθεί, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αργυρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα του.

 Ο Α.Ο. Μυκόνου θα ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Ντένιζ ο οποίος με ατομική προσπάθεια μπήκε στη μικρή περιοχή και πάσαρε στον Δακτυλίδη ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 28' . Οι Μυκονιάτες θα κάνουν δύο τα τέρματα τους στο 40' με το Ντούρο να βγαίνει μόνος του στην αντεπίθεση, και πλάσαρε αδύναμα όμως μετά από λάθος από τον τερματοφύλακα από τον ΠΑΣ Τήνου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

 Τρία λεπτά πριν λήξη το ματς σε αντεπίθεση του ΠΑΣ Τήνου θα βγει σέντρα και με πρωταγωνιστή πάλι τον Αργυρόπουλο θα γίνει το 2-2.

 Οι Μυκονιάτες θα ξαναπάρουν προβάδισμα στο 50'  με τον Ντένιζ πάλι σε ατομική προσπάθεια να πασάρει στο Ντούρο αυτή τη φορά ο οποίος έκανε το 3-2 για την ομάδα του. 

 Στο 64'  η ομάδα της Μυκόνου θα κάνει 4 τα τέρματα της, με τον Ντούρο για ακόμα μία φορά να σκοράρει με... το στήθος αυτή τη φορά μετά από σέντρα του Μελέτη.

 Ο ΠΑΣ Τήνου αν και κατάφερε να μειώσει στο 70'  με μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Κελαδίτη, δε κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Α.Ο. Μυκόνου να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.  

 Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλορογιάννης, και βοηθοί οι κ.κ. Υφαντίδης και Κουκά

 Συνθέσεις

 Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Ξυδάκης, Ματρίσι, Ράγια, Πασάνι, Ντούρο, Βερώνης Μ., Ντένιζ, Δακτυλίδης, Μπομπάι

 Επίσης αγωνίστηκαν : Βερώνης Κ., Σουμπάσι, Τσάνη, Παλάσης, Κάνιουρας, Δάρας

 ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασάκος): Ξενόπουλος, Δενεκαριάς, Ορφανός, Παλαμάρης, Κελαδίτης, Βιδάλης, Αργυρόπουλος, Αρμακόλας, Διαμαντόπουλος, Παγάνης, Βασιλάς,

 Επίσης αγωνίστηκαν: Ξενόπουλος, Αρμάος, Ζιούλης,Ψαρρός, Δελατόλας, Φλωράκης 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares