Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 18:54

«Άνιση μάχη»... ‏Κ16 ΑΟ Πάρου - ΑΟ Σύρου 7-1 [pics]

Το τμήμα Κ.16 του ΑΟ Πάρου κατανίκησε το αντίστοιχο του ΑΟ Σύρου με 7-1, στο δημοτικό γήπεδο Πάρου.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Πάπα στο 5' και 22', Χούσκα στο 7' και 62', Πρίνα 29', Μπέτσα 50' και Λουκής στο 56'.

Για τους Συριανούς το γκολ πέτυχε στο 20' ο Ρουσσουνέλος.Στο συγκεκριμένο παιχνίδι φάνηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις αλλαγές στις ηλικίες των τμημάτων.

Οι διαφορές στα παιδιά είναι εμφανείς και αυτό δεν είναι καλό για κανέναν, με την έννοια ότι ούτε οι μεν μπορούν να βρουν αντίσταση για να βελτιωθούν, ούτε οι δε μπορούν να έχουν στόχο και φιλοδοξία.Πραγματικά δεν γνωρίζουμε αν η ΕΠΣΚ ήταν υποχρεωμένη να κάνει αυτές τις αλλαγές, γιατί από μία μικρή έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε πως άλλες μεγάλες ενώσεις, όπως ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής δεν τις έκαναν.

Ίσως οι αρμόδιοι της ένωσης μας να θέλησαν να εναρμονισθούν με τα πρωταθλήματα επιλογής της ΕΠΟ.

Πάντως χάλασε η σειρά των τμημάτων στις ομάδες και θα χρειασθεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αναπροσαρμογής, ενώ προβλήματα παρατηρούνται και στην συγκρότηση των ομίλων σε τοπικά πρωταθλήματα υποδομών.

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Αρμακόλας. Κουζούμης και Ρούσσος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ Πανταζής, Τσαντάνης, Κούκος, Μπέτσα, Γιατράς (41' Ασπρολούπος), Γκιόκα (22' λ.τρ. Λουκής), Χούσκα, Γεωργιάδης (41' Σκιαδάς), Σαρρής Αν.(63' Σαρρής Ι.), Πάπα (54' Σκανδάλης), Πρίνα (50' Παντελαίος).

ΑΟ ΣΥΡΟΥ Μέτκο, Γαλακτίδης(48' Ρούσσος), Ρουσσουνέλος, Κουκουλογιάννης(46' Κωσταρίδης), Παράβαλος, Βλαχογιάννης(63' Ζίου), Αραγιάννης(63'Μπιρμπίλης), Ρογγότης, Τοκμάκης, Πρέκας, Αρακάς(41' Ζάννες-50' λ.τρ. Βαμβακούσης).

Φωτογραφίες (Ρέντι Τζάτζο)

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares