×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 14:16

"4στερος" ο Πανθηραϊκός και τώρα.. ντέρμπι!

Μεγάλο διπλό πέτυχε η ομάδα του Πανθηραϊκού το Σάββατο στο ΔΑΚ Νάξου με το επιβλητικό 1-4 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Φιλωτίου, για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου Κ16. 

Οι ομάδα της Σαντορίνης, ανώτερη από τον αντίπαλό της, επέβαλε τον ρυθμό του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά ενώ ευτύχησε να βρεθεί με τρία τέρματα μπροστά από το 22', χάρη στα γκολ των Βλαβιανού στο 16ο λεπτό, του Τσοβάρα στο 19ο λεπτό και του Προβατόπουλου τρία λεπτά αργότερα! Η ομάδα του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς η οποία εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη από τις προηγούμενες αναμετρήσεις έδειξε να αιφνιδιάζεται με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει λύσεις στην επίθεση. Το τέλος του ημιχρόνου έφερε το παιχνίδι στο 0-3.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο, ο ρυθμός του αγώνα κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με τον Πανθηραϊκό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-4 με τον Μαλίσι. Οι Φιλωτίτες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 64ο λεπτό με τον Βερύκοκκο.

Ο ομάδα του κ. Κρεμύδα απέσπασε το τρίποντο, διατήρησε την 2η θέση στην βαθμολογία και πλέον περιμένει τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Νάξου, με μοναδικό στόχο την νίκη που θα ροκανίσει κι άλλο την διαφορά 5 βαθμών που έχουν μεταξύ τους, φτάνοντας σε απόσταση...βολής.

Οι Φιλωτίτες παρά την καλή τους εμφάνιση παρέμειναν στην τελευταία θέση του ομίλου και πλέον προετοιμάζονται για το επόμενο εκτός έδρας αγώνα που θα δώσουν με τον Πανναξιακό.

Διαιτητής: Γεώργιος Νεοκοσμίδης

Βοηθοί διαιτητή: Ζαράνης - Ψαρρά

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ: Ψαρράς Σ., Λαγογιάννης, Βερύκοκκος Ε., Ψαρράς Β., Μουστάκης Ε., Βερύκοκκος Α., Μαστορόπουλος, Δέτσης, Καραμάνης, Μουστάκης Κ., Μανιός.

Αναπληρωματικοί: Τσακωνιάτης

ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: Ξαγοράρης, Βλαβιανός, Δαμίγος, Κρεμύδας, Σουμας, Λυγνος, Φουστέρης, Χατζηλαζαρίδης, Προβατόπουλος, Τσοβάρας, Μιχαλιός

Αναπληρωματικοί: Βραπι, Πατουλιας, Στεφανόπουλος, Πρωτόπαπας, Κοιλιακούδης, Μαλισι, Ζεφιρας

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares