Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2017 19:45

Συνεχίζει ακάθεκτη η Κ16 του ΑΟ Πάρου [vid-pics]

Με πρωταγωνιστές τον Χίσκα και τον Σαρρή Ι., ο ΑΟ Πάρου ήταν πιο ουσιαστικός στην 2η αγωνιστική της Κ16 και κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη επικρατώντας με 4-1 του ΠΑΣ Νάξου.

Ο ΑΟ Πάρου δεν επηρεάστηκε από τις 2-3 απουσίες βασικών παικτών, καθώς όπως τόνισε ο Δημήτρης Τριανταφυλλάκος μετά τη λήξη του αγώνα τα παιδιά της Κ14 που αναπλήρωσαν το κενό τους στον πάγκο επάξια, με κάποια από αυτά μάλιστα να παίρνουν λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι από πλευράς θεάματος ήταν ιδιαίτερα χορταστικό, καθώς εκτός τα 5 γκολ που σημειώθηκαν υπήρξαν 3 δοκάρια (2 ΑΟ Πάρου, 1 ΠΑΣ Νάξου), 4 γκολ του ΠΑΣ Νάξου που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ (χωρίς διαμαρτυρίες), όπως και ένα χαμένο πέναλτι στις αρχές του αγώνα που κέρδισε ο Σαρρής και εκτέλεσε ο Χίσκα, με τον Σέργη να αποκρούει.

Ο Σαρρής που όπως προαναφέραμε ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΑΟ Πάρου και αυτός που άνοιξε το σκορ στο 13' με τον Χίσκα λίγο μετά, στο 15΄να κάνει το 2-0 που έμεινε μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΣ Πήρε την πρωτοβουλία μετά το 2-0 και είχε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, με τον ΑΟ Πάρου όμως να είναι η ομάδα που είχε την ουσία, καθώς με το καλημέρα στην επανάληψη (44' ) προηγήθηκε με 3-0, με σκόρερ και πάλι τον Σαρρή Ι.

Στο 53΄ έγινε το 4-0, όταν ο Τάσος Σαρρής μετά από εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Χίσκα και απόκρουσε αρχικά ο Βαλέττας, στη συνέχεια με διπλή προσπάθεια σκόραρε, βάζοντας το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ Νάξου ήταν να μειώσει στο 64΄με τον Παντελαίο να πλασάρει εύστοχα μετά από καταπληκτική ασίστ του Λέκκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Πάρου ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στο 80΄υπήρξε αποβολή του Μπέτσα με απευθείας κόκκινη.

Διαιτητής: Κουζούμης | Βοηθοί: Νεοκοσμίδης - Ρούσσος Ε.

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Χανιώτης, Σκανδάλης, Χερουβείμ (53΄Κονταξάκης), Παντελαίος, Βέτσα, Ζγουράτι, Χίσκα, Φλέσσας (52΄Διακογιάννης), Σαρρής Λ., Λουκής, Σαρρής Ι.

Αναπληρωματικοί: Σαρρής Γ., Πανταζής, Κούκος, Αλεξόπουλος, Σάμιος.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Σέργης (52΄Βαλέττας), Μανδηλαράς, Βαλέρης, Κόρα (41΄λ.τ. Βουδιάς), Σερμάδι, Μαργαρίτης, Καλαβρός (72΄Μερεζέπα), Γκούφας, Γρυλάκης, Λέκκας, Παντελαίος.

Αναπληρωματικοί: Μαρούλης, Μελισσουργός, Προμπονάς.

Παραφωνία

Στο σημερινό παιχνίδι το κλίμα μεταξύ των δύο συλλόγων και φυσικά μεταξύ των ποδοσφαιριστών διεξήχθη μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Θα θέλαμε με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε το μέλος της διοίκησης του ΑΟ Πάρου κ. Κώστα Τσαντάνη, που μας παρείχε κάθε διευκόλυνση προκειμένου να επιτελέσουμε το έργο μας. Παράλληλα όμως δεν θα μπορούσαμε να μην καυτηριάσουμε ένα λυπηρό γεγονός, καθώς αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης και ανάμεσα στους μικρούς ποδοσφαιριστές που αποχωρούσαν για τα αποδυτήρια, ένας άνθρωπος με πλησίασε φωνάζοντας και προσπαθώντας να μας επιβάλει τι θα γράψουμε στο ρεπορτάζ μας για το παιχνίδι. Μάλιστα μας συστήθηκε ως παράγοντας του ΑΟ Πάρου. Βέβαια δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να αναφέρουμε ονόματα, απλά δημοσιοποιούμε το γεγονός με μοναδικό σκοπό το όφελος των Μικρών αθλητών που επ ουδενί δεν πρέπει να γίνονται μάρτυρες σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές. 

Η βαθμολογία

2017-10-01_2.jpg

Το βίντεο του αγώνα και φωτογραφίες

 

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares