Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 19:43

Διπλό στην Τήνο για την Κ16 της ΑΕ Μυκόνου [pics]

Με το "διπλό" επιστρέφει η ΑΕ Μυκόνου καθώς επικράτησε με σκορ 2-4 επί του τοπικού ΠΑΣ για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ16 WINDOOR της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα της Μυκόνου πίεζε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα χάνοντας αρκετές ευκαιρίεες χωρίς όμως να κατάφερει να σκοράρει. Το 1ο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 14ο λεπτό για τους Μυκονιάτες ο Γιαννόπουλος με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Το δεύετρο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ, καθώς στο 44' ο Κάτσα κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους, ένα λεπτό αργότες όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Ζωγράφο να σκοράρει. Για την ομάδα του Γιάννη Καρατζά τα επόμενα 2 τέρματα πέτυχαν οι Μπούτσι στο 47' και Χανιώτης στο 51', ενώ για την ομάδα του ΠΑΣ Τήνου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ο Ψαραδέλης στο 74' διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους κ.κ. Δρόσο και Βαρδακαστάνη

ΠΑΣ Τήνου (Βελαλόπουλος): Φώσκολος, Ψάλτης, Σουράνης, Βελαλόπουλος, Λούβαρης, Καλανάρας, Κομεσσάριος, Φώσκολος Λ., Μούτσα, Κάτσα, Ψαραδέλης

Αγωνίστηκαν και οι: Μωραϊτης, Αλβέρτης, Δεσύπρης, Δεληγιάννης, Βελαλόπουλος, Παλαμάρης, Μισέντος

ΑΕ Μυκόνου (Καραντζάς): Κίτσος, Χαλίλι, Ντρέου, Νίπολλι, Βετσάι, Χανιώτης, Ματάι, Καράι, Κοτσέλης, Γιαννόπουλος, Μπούτσι

Αγωνίστηκαν και οι: Ζωγράφος, Κουκάς, Ντούπης, Κουσαθανάς, Τσελάι, Φιορεντίνος, Παπαδημητρίου Χασκάι, Γκελάι

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares