Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 15:32

ΕΠΣ Κυκλάδων: Κλήρωση, ενημέρωση και ευχαριστώ στην Περιφέρεια για τα Final-4

 Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων, με την ένωση να σχεδιάζει ήδη τις τελικές φάσεις και τους αγώνες μπαράζ.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΣΚ, την Πέμπτη 4 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ημιτελικών του FINAL-FOUR της Κ-12, όπως και η κλήρωση των αγώνων μπαράζ από όπου θα προκύψει η 4η ομάδα του FINAL-FOUR της Κ-14.

Στην ίδια ανακοίνωση, η ΕΠΣΚ ευχαριστεί την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που για ακόμη μία χρονιά θα είναι πολύτιμος υποστηρικτής των final-4.

Η ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων θα γίνει η κλήρωση των ημιτελικών του FINAL-FOUR της Κ-12 «ΝΙΚΕ», το οποίο θα γίνει στη Σύρο στις 26 και 27 Απριλίου 2024.

Επίσης θα γίνει η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την 4η ομάδα του FINAL-FOUR της Κ-14 «HAUSBRΑNDT», μεταξύ των δεύτερων των τριών Ομίλων καθώς και η κλήρωση του FINAL-FOUR που θα γίνει στη Νάξο τον Μάιο.

Τέλος, θα γίνει και η κλήρωση του FINAL-FOUR της Κ-16 «WINDOOR».

Και στα τρία ανωτέρω Τουρνουά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα είναι η Συνδιοργανώτρια και θα καλύψει μεγάλο μέρος των εξόδων.

Εκ μέρους όλων των Σωματείων της Ε.Π.Σ.Κ. την ευχαριστούμε θερμά για την Συνδιοργάνωση καθώς και για τον εκσυγχρονισμό σχεδόν όλων των γηπέδων στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares