Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 01:06

ΑΟ Σύρου: Επένδυση σε ταλέντα τύπου Μακρόπουλου.

Εκτός της επένδυσης στο παρόν, με την απόκτηση παικτών που έχουν παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες, ο ΑΟ Σύρου προχώρησε και σε κάποιες κινήσεις ποντάροντας στο μέλλον.

Η ομάδα της Σύρου μετά την δημιουργία των ακαδημιών φρόντισε να εντάξει στο δυναμικό του τα μεγαλύτερα ταλέντα του Συριανού ποδοσφαίρου. Έτσι μετά τους Αλέξη Ξυγκάκη (17 Αίας Σύρου) και τον Γιώργο Γεράρδη (17 Πάγος), ο ΑΟ Σύρου απέκτησε από την Ακαδημία της Σύρος 2002 τον μέσο Μανόλη Μακρόπουλος που μόλις στα 15 του χρόνια έχει καταφέρει να κεντρίσει τα βλέμματα μεγαλυτέρων ομάδων.

Μάλιστα ο Μακρόπουλος αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα τις καλής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία Σύρος 2002, από την οποία τα τελευταία χρόνια έχουν παραχθεί ουκ ολίγα ταλέντα. Φυσικά η εν λόγω ακαδημία έχει αποδείξει περίτρανα μέχρι τώρα μέσα από τις συνεργασίες της ότι, δουλεύει για τον σκοπό που υπάρχει, δηλαδή την παραγωγή ποδοσφαιρικών ταλέντων.

makropoulos 1Ο «Βενιαμίν» του ΑΟ Σύρου θέλησε μέσω του sportcyclades.gr να ευχαριστήσει την πρώην του ομάδα, καθώς και να αναφερθεί στην μεταγραφή του στον ΑΟ Σύρου.

«Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι μέλος της οικογένειας της πιο ιστορικής ομάδας της Σύρου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της που δεν είναι άλλοι από την άνοδο στη Γ΄ Εθνική και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην προπονητή μου, Κ.Δημήτρη Κάμπαξη για τα όσα μου έμαθε στην 10ετή παρουσία μου στην ακαδημία του και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΔΣ της νέας μου ομάδας , τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου για τη στήριξη που μου δίνουν. Μέσα σε μόλις 2 βδομάδες είμαστε δεμένοι σαν ένα και ελπίζω να πάμε μακριά μαζί».

Φυσικά το όνομα του ΑΟ Σύρου λειτουργεί σαν πόλος έλξης για αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές , η οποίοι επιθυμούν να αναδειχτούν μέσα από την βαριά φανέλα που διαθέτει η ομάδα. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι, μέχρι την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου είναι πολύ πιθανόν να δούμε ακόμη 1-2 μετακινήσεις.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares