Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 22:09

Καφτηράνης: «Εάν αποχωρήσει ο κ. Καζαντζής, φεύγω και εγώ από τον Φωστήρα»

Την εξής επιστολή απέστειλε το μέλος του Δ.Σ. του Φωστήρα, Χρήστος Καφτηράνης.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί συνεργάτες!!

Διαβάζοντας την ανάρτηση του Σταμάτη και την ανακοίνωση παραίτησης, οφείλω να ενημερώσω το ΔΣ για τις δικές μου προθέσεις οι οποίες θα είναι άμεσες....

Η αλήθεια είναι ότι με άλλο πνεύμα ξεκινήσαμε μια συνεργασία για να φτιάξουμε και πάλι τον φωστήρα μεγάλο,όπως του αξίζει να είναι!!! Όταν η ομάδα όμως δεν πάει εδώ και πολύ καιρό κάτι πρέπει να διορθώσεις!!!
Η απόφαση του ΔΣ μετά και από την εισήγηση του Αντιπροέδρου Α' μεταφέρθηκε στον πρόεδρο για να ανακοινωθεί στους φιλάθλους της ομάδας μας ,που όλο αυτό το διάστημα στηρίζουν την ομάδα , παρά τα αρνητικά αποτελέσματα!!!
Αυτό όπως ανακοινώνει ο Αντιπρόεδρος Α' στην παραίτησή του....το λόγο θα πρέπει να μας τον πει ο πρόεδρος, δεν έγινε.
Επειδή οι σχέσεις έχουν διαταραχτεί και η ομάδα που ξεκίνησε δεν είναι πλέον ομάδα , δεν λειτουργεί με σύμπνοια και για το καλό της ομάδας , ανακοινώνω ότι εάν ο Σταμάτης Καζαντζής επιμένει στην παραίτησή του από τη θέση του Αντιπροέδρου Α' θα καταθέσω και εγώ την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπροέδρου Β' .
Μπήκαμε να βοηθήσουμε και όχι να κάνουμε κακό στον Φωστήρα!!
Ο Σταμάτης Καζαντζής αποτελεί ιστορικό μέλος και διετέλεσε πρόεδρος του μεγάλου Φωστήρα και κατανοώ τη στενοχώρια και την αγωνία του!!!
Σας ευχαριστώ και θυμίζω ...
Ότι ο ίδιος δέχτηκε τη δική μας άποψη ( τη δική μου και του προέδρου) παρόλου που είμασταν μειοψηφία!!!

Υ.Γ. περιμένω μέχρι αύριο το μεσημέρι την απάντηση σας , ειδάλλως θα καταθέσω και επίσημα την παραίτησή μου στο ΔΣ, τα ΜΜΕ και την ΕΠΣΑ.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares