Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 17:30

Ο Πανιώνιος διέλυσε τον ΠΟ Ατσαλένιου

Το... τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε σε ακόμη ένα παιχνίδι στο στάδιο της Ν. Σμύρνης ο Πανιώνιος και πραγματοποίησε άλλο ένα βήμα προς την επάνοδό του στις επαγγελματικές κατηγορίες

Για την 25η αγωνιστική η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη επιβλήθηκε με το εμφατικό 5-0 απέναντι στον ΠΟ Ατσαλένιου, «εξαργυρώνοντας» ένα καταπληκτικό διάστημα 12' στο πρώτο ημίχρονο όπου σημείωσε τέσσερα γκολ! Οι κυανέρυθροι είχαν κέφια και πρόσφεραν χαμόγελα στους περίπου 3.000 φιλάθλους τους, που έφυγαν «γεμάτοι» από τα όσα είδαν στον αγωνιστικό χώρο.

Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους με αρκετές επιθέσεις προς την αντίπαλη περιοχή, όμως το προβάδισμα το πήραν στο 21ο λεπτό. Ο Γροντής πέρασε «μαγική» μπαλιά για τον Μπουρλάκη, εκείνος διείσδυσε ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και με άψογο δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 25' ο Στούπης έγινε αποδέκτης της μπάλας από γυριστή κεφαλιά του Ιγνατίδη, έστρωσε στον Γροντή και εκείνος με αριστερό σουτ σκόραρε για το 2-0. Με το.. πόδι στο γκάζι ο Πανιώνιος βρήκε άλλα δύο αλλεπάλληλα γκολ. Στο 28' ο Γροντής σήκωσε την μπάλα για τον Ιγνατίδη και εκείνος κοντρόλαρε και σε πρώτο χρόνο πλάσαρε ιδανικά για το 3-0, με τον υψηλόσωμο φορ να «χτυπάει» ξανά μετά από τέσσερα λεπτά για το 4-0! Ο Γροντής πέρασε καταπληκτική κάθετη πάσα και ο χαρισματικός άσος πλάσαρε υπέροχα τον γκολκίπερ Αμπατζή, που πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια αντί του τιμωρημένου Καβουσάκη.

panionios-poa.jpg

Με το «τρίποντο» να έχει «κλειδώσει», ο Πανιώνιος κατέβασε ταχύτητα, διαχειριζόμενος το σκορ και τις δυνάμεις του. Χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο πήραν και νεαρά παιδιά, όπως ο Τσιμιδόπουλος, ο Φερεκίδης και ο Παπαχαραλάμπους, τα οποία έριξε στο ματς ο Κ. Γεωργιάδης. Το μόνο που άλλαξε σε αυτό το διάστημα, ήταν το... σκορ, καθώς στο 61ο λεπτό ο Μπουρλάκης με δυνατή κεφαλιά από κοντά διαμόρφωσε το 5-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι από το 85ο λεπτό κι έπειτα οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, καθώς ο Διονέλλης ταλαιπωρήθηκε από ένα σφίξιμο στη γάμπα και αποχώρησε, σε σημείο όπου είχαν γίνει και οι πέντε αλλαγές της ομάδας του.

Διαιτητές: Δημαράκης (Δωδεκανήσου), Δαφερέρας (Πειραιώς)-Τσέλιος (Ανατ. Αττικής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης: Παχατούρας, Ξυγκόρος (68' Παπαχαραλάμπους), Διονέλλης, Ζούλιας (46' Τσιμιδόπουλος), Ποτουρίδης, Μπρέγκου (59' Παντελίδης), Στούπης, Γροντής (46' Φερεκίδης), Μπουρλάκης, Αρναρέλλης, Ιγνατίδης (59' Γεμιστός)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Αμπατζής, Νάτος (68' Μπέης), Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Ψαράς, Μέμος, Χατζηανδρέου, Παχής, Νύκταρης (59' Σκουλάς), Χαρίτος, Αργκιλέσι.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares