Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 20:00

Σπουδαία νίκη του Εθνικού κόντρα στον Πανιώνιο

Ήταν ένα παιχνίδι που θύμισε άλλες εποχές.

Άλλωστε τόσο ιστορία του Εθνικού Πειραιά όσο και εκείνη του Πανιωνίου είναι τεράστια και σίγουρα αυτές οι ομάδες δε χωράνε σε αυτή την κατηγορία. Το απέδειξαν σήμερα όπου αναμετρήθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου με τους Πειραιώτες να παίρνουν μία καθαρή, παλικαρίσια και τη μηχανή και επικρατώντας με 2-0 του ήδη πρωταθλητή ιστορικού. Οι γηπεδούχοι είχαν τεράστιο κίνητρο αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι φέτος αδίκησαν τον εαυτό τους και θα μπορούσαν να είχαν μείνει στον κόλπο του πρωταθλήματος ακόμη και σήμερα που μιλάμε
Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ πετυχαίνοντας από ένα γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων κατέβαλε την αντίσταση των κυανέρυθρων πραγματοποιώντας μάλιστα σπουδαία εμφάνιση. Οι κυανόλευκοι πάρω την αγωνίστηκαν για περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντινιωτάκη στο 38 δεν κινδύνεψαν παρά ελάχιστες περιπτώσεις και το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει δίκαιο. Στα αρνητικά της αναμέτρησης η διαιτησία του κυρίου Ξηρογιάννη που αποδείχθηκε κατώτεροι των περιστάσεων για τις συνθήκες ενός τόσο σπουδαίο αγώνα
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκινήσανε γκολ από τα αποδυτήρια αφού στο 3' ο Αντωνίου με σουτ νίκησε τον Σκαφίδα για το 1-0 ενώ προηγουμένως ο Πότσι είχε διώξει πάνω στην γραμμή την προσπάθεια του Γεωργούση. Στο 9' η κεφαλιά του Πότσι σταμάτησε στον Κούμπουλα, ενώ 14' ο Ντινιωτάκης σουταρε μέσα από την περιοχή άουτ. Στο 19' ο Καλάγια έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπουρλάκης που σούταρε στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 18' ο Μπουρλάκης γύρισε τη μπάλα και ο Γροντής που σούταρε έστειλε τη μπάλα σε αμυντικό του Εθνικου.Στο 29' ο Εθνικός είχε την ευκαιρία για το 2-0 όμως το τακουνάκι του Αντωνίου σταμάτησε στον Σκαφίδα που έδιωξε ενστικτωδώς. Στο 37' το σουτ του Ζωγραφάκη πέρασε άουτ, ενώ στο στο 39' ο Γεωργούσης έπεσε στο έδαφος από επαφή που είχε με τον Χοτζάλι όμως ο Ξηρογιάννης υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Στο 39' ο Γροντής εκτέλεσε το φάουλ όμως ο Μπρέγκου δεν πρόλαβε τη μπάλα. Στο 40' ο Καλάγια έκανε τη σέντρα όμως ο Τσατσαρής έδιωξε με το στήθος με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για πέναλτι. Στο 45' οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν αφού την κόκκινη κάρτα αντίκρυσε ο Ντινιωτάκης για τον Εθνικό για μαρκάρισμα πάνω στον Πότσι με τον Ξηρογιάννη να εξαντλείει την αυστηρότητα του.

Στην επανάληψη ο Εθνικός μπήκε δυνατά και τελείωσε το ματς στο 50' οταν ο Γεωργούσης με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έκανε το τελικό 2-0.

Παροτι οι γηπεδούχοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο διαφύλαξαν άριστα τα νώτα τους παίρνοντας μια σημαντική νίκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές) Κουμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Τσατσαρής, Χρούστινες, Πολύζος (81' Σέχου), Μαλάι (81' λ.τρ. Κυριαζης), Γεωργούσης (59' Κατσογιάννης), Ντινιωτάκης, Σκεντεράι (81' Θεοδώρου), Αντωνίου (72' λ.τρ. Μακρυγιάννης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης) Σκαφίδας, Ξυγκόρος (22' λ.τρ. Χοτζάλι), Παυλάκης (80' Διονέλλης), Ποτουρίδης, Ζούλιας, Πότσι (58' Ιγνατίδης), Μπρέγκου (46' Στούπης), Γροντής, Γεμιστός, Μπουρλάκης, Καλάγια (60' Αρναρέλλης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares