Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 20:30

Ο Ηλυσιακός λύγισε τον μαχητικό Περαμαϊκό

Το παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου για την 31η αγωνιστική ήταν επί της ουσίας αδιάφορο βαθμολογικά.

Στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, αναμετρήθηκαν δύο ομάδες που πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους για το καλύτερο αποτέλεσμα, με συνέπεια να γίνει ένα ματς ενδιαφέρον, αλλά και με πολλές δυνατές μονομαχίες. Εν τέλει, ο Ηλυσιακός επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επικράτησε με 2-1 απέναντι στον Περαμαϊκό, στις τάξεις του οποίου έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Δρακωνάκη και του δεύτερου βοηθού του, Δρίβηλα.

Το ματς ξεκίνησε με μία επίμαχη φάση μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Κουφουδάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαχμουτάι από το πρώτο δοκάρι σκόραρε με κεφαλιά, οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την ώρα που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν και ετεροχρονισμένα ο διαιτητής με τον δεύτερο βοηθό συνεννοήθηκαν, για να ακυρώσουν το γκολ, υποδεικνύοντας πως ο Παπαδάκης είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ Λέτσο. Οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν γκολ που... μέτρησε στο 14ο λεπτό, όταν μετά από υπέροχη συνεργασία των Κασσιανού, Χριστόπουλου και Τσέργα, ο Λέκκας προ κενής εστίας έγραψε με πλασέ το 1-0. Οι πράσινοι «απάντησαν» στο 35' και έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Κουφουδάκης έκανε καταπληκτικό σλάλομ από τη δεξιά πτέρυγα, σέντραρε ιδανικά και ο Μαχμουτάι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 42' ο Κασσιανός αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο δυνατό σουτ που επιχείρησε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και στο 58' κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κοντογιαννάτου στον Κασσιανό. Ο τελευταίος ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον εξαιρετικό Θεολόγη, όμως στην επαναφορά ο Λέκκας με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στον «ουρανό» των διχτύων για το 2-1. Από τον Περαμαϊκό διαμαρτυρήθηκαν εντόνως, υποστηρίζοντας πως ο σκόρερ είχε μπει στην περιοχή πριν ο Κασσιανός εκτελέσει το πέναλτι, με τον Δρακωνάκη και τον βοηθό του να διαβουλεύονται εκ νέου και αυτή τη φορά να δείχνουν σέντρα. Στο 64' ο Περαμαϊκός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Λάππα, ενώ στην αντεπίθεση ζήτησε πέναλτι και ο Ηλυσιακός σε μαρκάρισμα στον Κασσιανό.

Στο 67' ο Χριστόπουλος προσπάθησε με δύο πλασέ να σκοράρει, όμως σε αμφότερες τις απόπειρεις ο Θεολόγης πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή, όμως ο ρυθμός έπεσε, με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Δρακωνάκης (Ηρακλείου), Κουλοχέρης (Ανατ. Αττικής)-Δριβήλας (Αχαΐας)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Λέτσο, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Χαντζής, Παρασκευόπουλος, Ταχιράι, Κασσιανός (86' Γιαννόπουλος, Χαρίτος, Καραγιάννης (46' Μακρίδης), Τσέργας (72' Βρυώνης), Λέκκας (72' Καλός)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Κοντογιαννάτος, Μαρίνης, Βέσι, Κόκα, Χωματιανός, Παπαδάκης (72' Τσίνα), Κουφουδάκης, Μαχμουτάι, Κοντάκος, Λάππας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares